Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 23.10.07 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 23.10.07
Публикувано 2007-10-23 10:03:54 от Темпо

ОБУЧЕНИЕ Общинската избирателна комисия съобщава, че на 23 октомври от 14 часа в голямата зала на общината ще се проведе обучение за всички членове на секционните избирателни комисии за изборите в неделя.

ВОДОПРОВОД Направена бе “първата копка” на 22-километровия водопровод в Сърница, за който Министерството на регионалното развитие отпусна 3.1 милиона лева по оперативната програма “Човешки ресурси”. Изпълнител е фирмата “Газстрой монтаж” АД.

ТЕАТЪР С голям успех театралният колектив при ОНЧ “Отец Паисий” гостува на сцената в Козлодуй, където бе по покана на Дома на енергетика по повод откриване на творческия сезон 2007/08 г. След представлението самодейците са били топло посрещнати в атомната централа. Председателят на читалището Цветан Котев съобщи, че във връзка с бъдещи творчески планове и изяви в страната и чужбина набират участници за Градския хор, Духовия оркестър и театралния състав.

ОРЕЛ След обаждане на “Зеления телефон” на РИОСВ-Пазарджик бе спасен креслив орел, намерен в безпомощно състояние в землището на Грашево и закаран в спасителния център в Стара Загора. Все повече хора звънят по екологични проблеми на “Зеления телефон”: 034 441 875.

ХУЛИГАНИ Районният съд постанови няколко присъди за дребно хулиганство. Със 7 денонощия арест бе наказан М. К. от Ракитово за хули и обиди пред дома на родителите му в Света Петка. 60 лева глоба ще плати М. Н. от Драгиново заради стрелба с газов пистолет в нетрезво състояние, а оръжието му е иззето. Трима младежи от Света Петка са вдигнали скандал в механа във Велинград и един от тях ще бъде глобен 80 лева.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай