Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 30.10.07 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 30.10.07
Публикувано 2007-10-30 09:44:24 от Темпо

БУДИТЕЛИ По случай Деня на народните будители Дружеството за защита на Родопите кани велинградчани на тържество в кв. Каменица, на мястото на първото класно училище в Западните Родопи. Тържеството ще се състои на 1 ноември, четвъртък, от 11 часа.

ЗДРАВЕ От Районнана здравна каса информират, че само 40% от пациентите в област Пазарджик са преминали през задължителния профилактичен преглед за 2007 г. Това са сторили само 79 000 от общо 190 000 човека. Ако през оставащите 2 месеца пациентите не направят профилактичен преглед, те подлежат на глоба от 50 до 100 лева. Глоби търпят родителите, които не са завели децата си на задължителния преглед, както и лекари, които са отказали да извършат такъв.

ЗАУШКА Предстои имунизация срещу заушка (паротит). Ваксината тази седмица ще бъде получена в инспекциите по опазване на общественото здраве. Имунизацията е безплатна, като първо ще бъдат обхванати хората на възраст от 21 до 25 години, защото на тях не е правена. След това ще бъдат имунизирани родените през периода 1987-1992 г., на които е поставяна моноваксина.

КРАЖБИ Полицията залови 21-годишния И. Б. от Велинград, който се опитал да открадне цигари от хранителен магазин. В Ракитово бе заловен З. Г., на 23 г., счупил с камък витрината на магазин.

АВТОПРОИЗШЕСТВИЯ 1.34 промила алкохол са открити в кръвта на 56-годишния К. П., който е навлязъл с мерцедеса си в насрещната лента на бул. “Съединение” и се е ударил в лек автомобил “Нисан”. При произшествието е пострадало 19-годишно момче, прието в болницата. Виновникът е арестуан за 24 часа и срещу него се води бързо полицейско производство. Същите мерки са взети и срещу 35-годишния В. Т. от Ракитово, хванат да шофира с 1.29 промила алкохол.

ТИЙНЕЙДЖЪРИ В четвъртък вечерта полицията направи проверки в 12 питейни заведения и интернет-клубове във Велинград. След 22 часа в заведенията са задържани общо 8 малолетни и непълнолетни. Те са отведени в полицейското управление и са извикани родителите им да ги приберат.

МЕЧКИ По време на пълнолунието на 26 и 27 октомври бе извършено есенното преброяване на кафявите мечки в нашата част на Западните Родопи. Предстои събраните данни да бъдат обобщени и оповестени, за да се види как се развива популацията на кафявите мечки в региона.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай