Велинград - online - ОБРЪЩЕНИЕ от КАНДИДАТА за КМЕТ на Община Велинград ИВАН ЛЕБАНОВ 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

ОБРЪЩЕНИЕ от КАНДИДАТА за КМЕТ на Община Велинград ИВАН ЛЕБАНОВ
Публикувано 2007-11-01 09:07:37 от Темпо

ОБРЪЩЕНИЕ от КАНДИДАТА за КМЕТ на Община Велинград ИВАН ЛЕБАНОВ
Уважаеми съграждани!
На 4 ноември всички ние ще се изправим пред урните, за да изберем новия кмет. Отговорността на всички хора от общината този път е огромна, защото ние не избираме само личността, която ще управлява, а ще определим съдбата и живота на всеки от нас за много години напред.
Четири години минаха в безмислени съдебни спорове, прокурорски проверки и извиване на ръце с една единствена цел – някой да използва общината само за себе си и за своите фирми.
Четири години, през които трябваше да бъде свършена много работа, за да живеем по-добре, бяха пропилени и безвъзвратно загубени! Не позволявайте това да се случи отново! Не позволявайте общината да стане частна собственост и да работи за интересите на група хора!
Само преди няколко дни всички ние показахме, че вече не можем да бъдем манипулирани и гласувахме единни за новите лица, за промяната и за по-сигурното бъдеще! Фактът, че постигнахме най-високата избирателна активност, показва само едно – ние разбрахме, че силата е в нас и сме готови да спрем всеки, който тръгне срещу интересите на народа! Радвам се, че преодоляхме апатията и разочарованието и събудихме гражданската си съвест!
Радвам се, че осъзнахме най-важното нещо – че съдбата на нашият град, на нашето село и улица е в нашите ръце! Същите тези две ръце, които дават живот, които вадят хляб, които подаряват цвете!
Нека на 4 ноември още по-силни и по смели от всякога да застанем пред урните и да покажем, че искаме и можем да променим живота си! Уважаеми съграждани!
Знам, че има хора, които ще се опитат да използват изборите на 4 ноември, за да разделят отново хората на “селата” и “градът”. Но аз ви призовавам – не се поддавайте на тези провокации!
Знайте, че всички се раждаме на тази земя равни и най-напред сме хора, а след това избираме всичко – професията си, приятелите си, религията си и държавата, в която живеем! Нека не позволяваме да ни разделят и владеят! Нека всички като един да застанем срещу партийните пристрастия и икономическите интереси!
Сега и само сега е момента да изберем онзи кмет, който ще ни отведе в Европа и ще работи за всички хора професионално, грамотно и отговорно!
От моята спортна кариера научих най-важното – за да успееш трябва да положиш много труд и да изтърпиш много лишения!
Научих, че трябва да се стремиш винаги да си първи, но не на всяка цена, а с правилата на честната игра!
Така спечелих много битки, много медали и огромно признание! Не съм се променил и до сега!
Затова ви казвам – ще работя много, ще работя честно и ще се стремя винаги да сме първи, защото трябва да победи можещият кмет! Гласувайте с № 35 в бюлетината за Иван Лебанов – ВАШИЯТ КМЕТ!

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай