Велинград - online - “Чепинец” пак остана без стадион 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“Чепинец” пак остана без стадион
Публикувано 2007-11-13 08:20:03 от Темпо

От началото на миналата седмица ФК “Чепинец” бе принуден да напусне Градския стадион, след като собствениците от “Бееви спорт” обявиха, че започват ремонт на съоръжението. В понеделник (5 ноември) играчи и треньори бяха принудени да напуснат съблекалните и им бе съобщено, че няма да могат да ползват спортния обект за неопределено време. Това означава, че оставащите домакински срещи на мъжкия и юношеските отбори няма да бъдат изиграни там, а ще се търсят други терени.
Припомняме на читателите, че това не е първият път, когато футболният отбор е принуден да напусне Градския стадион. През април 2006 г. точно преди домакинството на отбора срещу тима на “Чавдар” (Етрополе) вратите отново бяха захлопнати, което доведе до служебна загуба на тима и впоследствие това се оказа пагубно за оставането във “В” група. През есента на 2006 г. обаче между треньора на “Чепинец” Ангел Минчев - Гиби и собствениците на стадиона бе постигнато споразумение съоръжението да се ползва, като отговорността за неговото поддържане да бъде изцяло за сметка на клуба и ръководството. През този период “Чепинец” изигра наистина добри мачове макар и в състава на “А” областна група, а от началото на сезон 2007/2008 и в състава на “В” група.
Домакинствата най-вероятно ще бъдат преместени в съседно Ракитово, което обаче със сигурност ще повлияе негативно на представянето на тима. В момента “Чепинец” заема последното място в състава на югозападна “В” група с 6 точки, а лишаването от средно по 300-400 зрители (колкото идваха на домакинските мачове на отбора) най-вероятно ще постави под сериозен въпрос оцеляването на тима в третия ни ешелон. Председателят на Управителния съвет на ФК “Чепинец” Христо Илинов заяви пред вестник “Темпо”, че това е решение на собственика на стадиона и ръководството на клуба няма какво друго да направи освен да заяви стадиона в съседно Ракитово за оставащите две домакински срещи до края на полусезона.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води