Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 13.11.07 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 13.11.07
Публикувано 2007-11-13 08:42:18 от Темпо

ПРАЗНИК 8 ноември, Архангеловден, бе честван от служителите на РПУ-Велинград като професионален празник. Поздравително писмо до тях изпрати изпълняващият длъжността кмет на общината Реджеп Ходжов.

ПОЖАР Във вторник избухна пожар в автобус на ДДС “Беглика”, пътуващ между Ракитово и Велинград. В автобуса не е имало пътници. Шофьорът е започнал да гаси с пожарогасител, но се е наложила и намесата на пожарникарите от Велинград. Причината за възникването на огъня е късо съединение.

МАРКИРОВКА Във връзка с настъпването на есенно-зимния период се подновява хоризонталната маркировка на пътната мрежа в община Велинград. През изтеклата седмица нова маркировка бе положена по дефилето и по централния булевард “Съединение”, което наложи временно спиране на движението.

ИЗЛОЖБА Деца от Помощното училище “Драган Манчов” подредиха изложба във фоайето на Община Велинград. Малките художници показват свои картини, нарисувани с много любов и усет към цветовете.

КРАЖБИ След месеци работа полицията залови 17-годишен младеж, който е извършил кражба на два мобилни телефона и пари през август от Централния минерален плаж във Велинград. Момчето било стар познайник на органите на реда. През седмицата на територията на ДДС “Алабак” бе хванат нелегален дървосекач, който превозвал 1.5 кубика дървен материал без позволително. Срещу 52-годишния Д.К. е започнато бързо полицейско производство.

ПОРЪЧКИ БЛЦ “Камена” обяви обществена поръчка по повод предстоящия основен ремонт на комплекса. Общинската болница “МБАЛ-Велинград” откри процедура за транспорт на болни, нуждаещи се от хемодиализа и за консумативи за Клиничната лаборатория.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай