Велинград - online - Георги Василев преизбран начело на читалището в Чепино 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Георги Василев преизбран начело на читалището в Чепино
Публикувано 2007-11-20 08:56:56 от Темпо

На 15 ноември в голямата зала на ОНЧ “Св.Св. Кирил и Методий” в Чепино се проведе отчетно-изборното събрание на читалището. От общо 114 членове на събранието присъстваха 71, а сред гостите бяха бивши и новоизбрани съветници, както и екс зам.-кметът Никола Вецов.
В доклада, който обхваща периода от 29.04.2004 г. до 15.11.2007 г., на председателя Георги Василев бе направен своеобразен отчет на направеното, като най-важен си остава фактът, че читалището в Чепино продължава да бъде средище на духовността вече повече от 100 години. Сред вай-важните неща, случили се през периода, бе посочено, че сградата “Знаме на мира” с решение - 149 на МС от 12.03.2007 г. вече се ползва безвъзмездно от читалището. В доклада си Георги Василев посочи и успехите на ансамбъл “Чепино” с главен художествен ръководител Боян Байраков, който за периода има повече от 60 участия в страната и чужбина. Висока оценка бе дадена и за работата на Детския ансамбъл “Чепинче” с ръководители Надежда Камберова и Лазарина Джамбазова за над 30-те му изяви на сцената и за ролята му да възпитава в традициите на родния край. В доклада особено място бе отделено на работата на библиотеката и правилно, защото думата “читалище” идва от грагола “чета”. През отчетния период има закупени повече от 200 нови книги, спечелен проект за 1100лв, обновена и разщирена материална база. В доклада на председателя имаше отделено специално място за благодарности към всички изпълнявали длъжността кмет на общината през отчетния период, за помощта и разбирането им, както и към в.”Темпо” за ежегодния безплатен абонамент за читалището.
Докладът на Проверителната комисия, прочетен от председателката й Гергана Трендафилова, не отчете финансови нарушения.
След изказвания, предложения и гласувания новото настоятелство на ОНЧ “Св.Св.Кирил и Методий” се състои от 9 членове: Георги Василев, Димитър Аршинков, Атанас Фурнаджиев, Мария Чорбаджиева, Аделина Джуленова, Йордан Кишев, Красимир Ангелов, Мирела Шипева и Любка Кривошийска. Проверителната комисия е с председател Гергана Трендафилова и членове Ганка Кандева и Георги Белев.
Общото събрание преизбра с пълно единодушие за председател на ОНЧ “Св.Св.Кирил и Методийй” Георги Василев. Честито!
Веска Божкова









 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола