Велинград - online - Благодаря на моите съграждани 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Tuesday, September 11
· Започва строителството на нова детска градина в Драгиново
· Съединението, което ни прави горди българи
· Първа копка на зала-мечта в НПГГС „Христо Ботев“
· Кметът се извини за загражденията по време на концерта
· КРИМИ ХРОНИКА 11.09.18
· Ловно-рибарското дружество във Велинград уверено крачи през три века
· Търсят се над 20 учители
· Кой развя велинградски байряк на връх Монблан
· Малки обяви: 11.09.18
· Житейски път, достоен за пример
· “Звънче” стигна “До върха на планината” в Португалия
· Приз от „Пусть всегда будет солнце“
· Георги Сейменов сред най-бързите плувци-ветерани в Европа
· „Чепинец” се завърна на победния път
· ПОЩА: Велосипедисти сигнализират за дупки по пътя Дорково - Дъново
· Три дни летни ски на Юндола
Tuesday, September 04
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 04.09.18
· Велинград отпразнува юбилеи и придобивки
· По статуята посрещат
· Финален щурм за ремонта на центъра

Благодаря на моите съграждани
Публикувано 2007-11-20 09:03:15 от Темпо

С особено вълнение заставам днес пред вас. Съзнавам, че всеки кандидат-кмет мечтае за този момент, когато в нелеката предизборна надпревара един от нас е победителят, който ще поеме тежкия кръст и ще тръгне по отговорния път на местното самоуправление. Искам твърдо да заявя, че тази победа я дължа на вас, моите съграждани, които повярваха в мен и ми гласуваха доверие на изборите на 28 октомври и на 4 ноември.
Благодаря на 11-те кандидат-кметове, които ме подкрепиха на втория тур. Те напълно осъзнаха, че именно това е правилната посока за работа - в интерес на Велинград на на жителите на 18-те селища в общината.
Нека използвам мотото на моята предизборна кампания: “Сега е моментът” с общите усилия на всички вас, гражданите и представителите на институциите, на гражданските сдружения и обществени организации, да направим така, че Велинград да придобие европейски вид, общината да се превърне в модерен туристически СПА и зимен център, за да се върнем отново на световната карта.
Приемете моята подадена ръка за съвместно и открито управление. Ще работя с всеки, който милее за родния край, независимо от пристрастия и политически окраски. Ще управляваме заедно, защото Велинград заслужава да се превърне в европейски град и нашите деца и внуци да останат тук, при корените си, а не да търсят препитание по чужди страни. Затова ще разчитам на вас, на открития и честен диалог, на прозрачност и отчетност в управлението. Готов съм да правя компромиси, но разумни, в името на общото добро и развитието на общината.
Моята програма е насочена към всеки от вас, към осигуряване на по-добър и достоен живот. Нашата община, общината, в която живеем и работим, е дарена от природата с уникални ресурси и климат. Наше задължение е да ги стопанисваме, пазим и използваме рационално, за да стане община Велинград притегателен център за чужди инвестиции.
Гарантирам на велинградчани и на жителите от останалите селища в обината, че всички ще живеем в мир и разбирателство през следващите 4 години. Не искам да има противопоставяне на хората в града и на тези, живеещи в селата, защото много избиратели от селищата в общината имаха доблестта, смелостта и морала да гласуват по съвест и на двата тура. Аз ще бъда кмет на всички, независимо как са гласували и дали са гласували. Няма да бъда заложник на партийни интереси и ще стана гарант за запазване на етническия мир и равнопоставеност между всички жители на общината. Ще отстоявам основните принципи на местното самоуправление и демокрация. Ще разчитам на всички общински съветници за ползотворно партньорство и инициативност ме местното законотворчество.
Изхождайки от основните приоритети, които стоят пред страната ни като пълноправен член на ЕС, дълбоко осъзнавам шанса, който се разкрива пред Велинград. Затова е необходимо създаването на експертни съвети, работещи структури, които да генерират идеи, заедно да привличаме средства от европейските фондове и оперативни програми. Трябва да дадем шанс на добрите професионалисти и управленци, на младите, независимо от партийните им предпочитания. Политиката само ще спечели, ако се управлява с ума и таланта на цялата община. Ако искаме да бъдем добри европейци, равностойни и достойни членове на голямото европейско семейство, трябва да заложим на диалога и съгласието във всичките им форми, но не на всяка цена. Предизвикателството да бъдеш кмет на община в новите реалности на страна-членка на ЕС е голямо, но с досегашния опит, с екипност и разбирателство с гражданите на Велинград, с много борбеност, стабилност и публичност в управлението, ще изградим една силна европейска община и това е ангажименът, който поемам пред всички вас.
Надявам се избирателите да са оценили посланията, политиката, принципите. Разбирам добре и тези от вас, които имаха различен вот. Това, което според мен задължително трябва да прозвучи, е нашата признателност - моята и на екипа ми, за усилията, положени от всички институции, отговорни за нормалното провеждане на тази предизборна надпревара. Тук е мястото да благодаря и на членовете на Общинската и на секционните избирателни комисии, които безупречно се справиха с провеждането на местните избори. Тези избори бяха израз на дълбокия разум, на зрелостта, на мъдростта на жителите на Велинград и на 18-те селища в общината. Благодаря ви!
Иван Лебанов, кмет на Община Велинград

 
SPA Hotel-Olympic

Недвижими имоти


Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Минерали-М Велинград

Вила


Мебели от масив

Тоника - Велинград , производтво на билков чай