Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 18.11.07 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 18.11.07
Публикувано 2007-11-20 09:08:26 от Темпо

ФАЛШИФИКАТИ В дните след местните избори в община Ракитово десетки граждани и търговци пропищяха заради фалшиви банкноти. Хората правят директна връзка с местния вот, тъй като е обществена тайна, че партии и кандидати са плащали с двайсетолевки. Част от парите обаче са били фалшиви и притежателите им “изгоряха”, тъй като вече са гласували.

АРЕСТИ Районният съд наложи присъда 5 денонощия в ареста на 39-годишния А. Б. Той е хванат от полицията да тормози възрастните си родители в тяхното жилище. При ареста е оказал съпротива и е псувал служителите на реда, заради което му е съставен акт за дребно хулиганство. Полицията е задържала още един мъж на 39 г. - И. П. от Пашово. Той е шофирал лекия си автомобил “Фолксваген” с 1.90 промила алкохол в кръвта, заради което срещу него се води бързо полицейско производство.

ЕФЕКТИВНОСТ Държавната фирма “Специализирани болници за рехабилитация - Национален комплекс” ЕАД стартира процедура за подобряване енергийната ефективност на своя сграден фонд. Сред предвидените за реализиране на енергоефективни мерки е и сградата на филиала на “СБР-НК” във Велинград.

ПРЕУСТРОЙСТВО “Марица Изток” ЕАД обяви открит конкурс за обществена поръчка за разработване на проект за преустройство на почивната си станция във Велинград. Собственикът иска да бъде обособен рехабилитационен център за СПА-процедури в сградата на плувния басейн.

ДЕЛО На 26 ноември в Пловдивския апелативен съд ще продължи наказателно дело срещу екскмета Стоян Дулев. То започна преди 2 години и е заради подписания договор за сметопочистването с “Беев и Беев”.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола