Велинград - online - Кметският екип попълнен с двама заместници 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Кметският екип попълнен с двама заместници
Публикувано 2007-11-27 08:38:10 от Темпо

Още в първия работен ден от новата седмица кметът Иван Лебанов назначи един от своите заместници. На 19 ноември поста заместник-кмет на община Велинград зае Валентина Цветанова-Игнатова. Ден по-късно на същата длъжност бе назначен и Ангел Даскалов.
Валя Цветанова има две висши образования в областите икономика и хранително-вкусова промишленост. Омъжена е, има две деца. Последното й работно място бе в Пазарджик като инспектор икономист в държавната Комисия за установяване на имущество, придобито от престъпна дейност. Преди това години наред работи в Бюро по труда - Велинград. В последните местни избори бе водач на листата за общински съветници на партия Българска социалдемокрация, която не успя да спечели мандат в Общинския съвет. Една от първите задачи на г-жа Цветанова тази седмица бе да поеме контрола върху качеството на асфалтирането, което се извършва в момента на няколко улици във Велинград.
Ангел Даскалов е инженер със специалност “Електроника” от Техническия университет в София. В момента учи второ висше образование - право в Югозападния университет “Н. Рилски” в Благоевград. Има години трудов стаж в системата на МВР, като през последните години беше началник на Районното полицейско управление във Велинград. В изборите участва като независим кандидат за кмет на общината, подкрепен от ГЕРБ. На първия тур зае трето място и обяви официалната си подкрепа за кандидатурата на Иван Лебанов за кмет. Сред първите задължения на заместник-кмета Ангел Даскалов бе да участва в съвещание при областния управител за подготовката на пътищата за предстоящия зимен сезон.
Все още ресорите на новите заместник-кметове не са определени, защото е под въпрос колко ще бъдат те в новия кметски екип. По сега действащата структура на Общинска администрация щатовете за заместник-кметове са 3. За да бъде направена промяна, е нужно решение на Общинския съвет. Водещото се в момента съдебно дело, което спря встъпването в длъжност на новия Общински съвет обаче значително усложнява ситуацията и със структурирането на изпълнителната власт. В общината се завърна и екс заместник-кмета Никола Вецев, който бе уволнен преди 2 месеца от Стоян Дулев, но обеща на руски: “Мы вернемся”. Засега г-н Вецов е назначен на свободното място за главен експерт по сигурността.
Другите двама заместник-кметове от екипа на Стоян Дулев се разделиха с постовете си по различен начин. Реджеп Ходжов подаде оставка, а Милиян Арсов изчака да бъде освободен от длъжността от новия кмет Иван Лебанов.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води