Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 26.11.07 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 26.11.07
Публикувано 2007-11-27 08:39:12 от Темпо

ПРЕЗИДЕНТ Президентът Георги Първанов е изпратил поздравителна телеграма до Иван Лебанов. Държавният глава честити на г-н Лебанов победата му в кметските избори за община Велинград като оценка за неговите лични, професионални и управленски качества. Вотът на избирателя е огромно задължение и отговорност, пише президентът и пожелава на кмета на Велинград ползотворна работа.

МЕНИДЖЪРИ Каква е задачата на мениджърите в образованието обсъждаха директорките на детските градини на областен семинар в Стрелча на 22 и 23 ноември. Той бе организиран от фонд “Европартньори 2007” и в него взеха участие и директорки на детски градини от община Велинград.

РОТАРИ На 20 ноември Ротари клуб - Велинград посрещна на редовната си сбирка в хотел “Олимп” г-н Наско Начев, който е дистрикт-гуверньор на Ротари за България. Г-н Начев се запозна с дейността на тукашния клуб и представи основите направления, по които ще работят ротарианците през новата година.

АРЕСТ Присъда от 3 денонощия в ареста получи 45-годишният А. Т. от Ракитово. Наказанието му е наложено от Районния съд заради това, че след солидна почерпка е отправял заплахи и е направил опит за саморазправа с бившата си съпруга.

ГЛОБА С глоба от 100 лева завърши скандал между двама братя в Сърница. В петък 47-годишният С. Т. нападнал брат си с обиди и заплахи. На място се наложило да пристигне полиция, за да разтърве мъжете. С. Т. е задържан и по-късно осъден от Районния съд във Велинград да заплати глоба за хулиганското си поведение.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай