Велинград - online - Кметският екип на тържество на запасните 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Кметският екип на тържество на запасните
Публикувано 2007-12-04 08:32:46 от Темпо

По плана на общинския съвет на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва (СОСЗР) - Велинград на 25 ноември 2007 г. се проведе традиционната предновогодишна среща с личния състав. На нея присъстваха 180 членове от всички дружества на общинската организация.
Срещата бе уважена и от поканените от председателят на общинския съвет на СОСЗР полковник о.з. Георги Даскалов: новоизбрания кмет на община Велинград майор о.р. Иван Лебанов и заместник-кметовете Валя Цветанова и майор о.р. Ангел Даскалов.
В препълнената зала на ресторант “Бонжур” полк.о.з. Георги Даскалов поздрави всички с добре дошли и с пожелание за здраве и дълъг живот. Както досега общинската организация е била винаги водеща в областния съвет на съюза и между първите в страната, никога да не отстъпва завоюваните позиции. Към новия кмет и неговата администрация бяха отправени пожелания за добро здраве, дълъг живот и достойно и с чест изпълнение на предстоящите отговорни задачи.
Г-жа Валя Цветанова прочете поздравителен адрес от името на общинското ръководство до организацията на СОСЗР - Велинград по случай честването на 100 години от създаването на съюза в България. Кметът майор о.р. Иван Лебанов поздрави присъстващите и им пожела още здраве и успехи през новата 2008 г. В чест на юбилея той поднесе като подарък красива икона на Свети Георги Победоносец, която връчи на председателя на общинската организация полк.о.з. Г. Даскалов.
Песните, хората и танците продължиха до късно през нощта. Членовете на СОСЗР останаха много доволни от приятно прекараната вечер.
Румен Кюлюмов

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай