Велинград - online - ОБРАТНА ВРЪЗКА 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

ОБРАТНА ВРЪЗКА
Публикувано 2007-12-18 09:10:06 от Темпо

Целта на рубриката “ОБРАТНА ВРЪЗКА” е тя да бъде място за диалог между институциите. В този брой публикуваме две мнения на граждани по два важни за всички нас проблема. Очакваме и сме готови на страниците на “Темпо” да намери място и отговор на община Велинград по повдигната тема за Културния дом.
Ако и вие искате да поставите на дневен ред проблем, по който търсите обратна връзка с институциите - пишете или се обадете в редакцията.

Каква ще е съдбата на Културния дом? Нова година - нов късмет! Нови избори...? Всеки подаден глас въплъщава надеждата и разочарованието на българина - дали ще ме чуят, дали ще ме разберат, дали ще сбъдне една малка мечта, ще постигне душевно спокойствие.
Българинът е горд човек. От векове садим дърво - да расте, да стои с поколения и да ни помнят...
Отшумяха дните на изборите и ние си продължихме с личните проблеми, с борбата за оцеляване. Предизборните страсти се охладиха, ние сме си пак добри съседи и приятели. Борбеният дух угасна.
Защо не останем съпричастни към съдбата на града? Ние сме гражданите, които в лицето на един човек сплетохме собствените си надежди и очаквания - нека да продължим да му помагаме, да го насърчаваме.
С какво можем да допринесем ние, гражданите, за благото на града? Нещо, което ще стои поколения, да се предаде на нашите деца, да изпитат щастието и трепета да се завръщат с вдигната глава в родния си град от красиви чужбини?
Защо да не запомним новия ни лидер с довършването на Културния дом? Той стои мълчалив с години, свидетел на болки и радости. Всеки един от нас не един път си е задавал въпроса за Културния дом. Каква ще бъде съдбата му? Това е тема на домашни беседи, на приятелски трапези. Въпроси помежду ни, но никога на глас.
Нека намерим в лицето на г-н Лебанов подкрепа за идеята да се дострои Културния дом и да се гордеем, и да ни помнят с поколения...
Г-н кмете, помогнете ни и градът ще е зад вас. Васка Иванова

Браво за заграждането на Централните гробища Изказваме нашето задоволство от работата на кмета Иван Лебанов. Похвална е неговата отзивчивост към проблемите на жителите и града. Става дума за многострадалните Централни гробища, където безсъвестни хора пасат крави и коне, тъпчат, чупят плочи и събарят паметници. От една седмица строителната бригада на общината работи по заграждането на гробищния парк. От години се оплакваме, изпращаме жалби - без резултат! А новоизбраният кмет веднага се отзова. Благодарим му!
Желаем здраве и сили да може да разреши всички проблеми на Велинград, които са в правомощията на кмета.
семейство Иванови

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай