Велинград - online - Коледа и Рождество идват с песните на “Звънче” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Коледа и Рождество идват с песните на “Звънче”
Публикувано 2007-12-18 09:24:11 от Темпо

16 декември избраха ръководителите на Музикална школа “Звънче” Йорданка и Иван Казалиеви заедно със своите възпитаници за станалия вече традиционен Коледен и Новогодишен концерт. Мястото на срещата, пак по традиция, бе ресторант “Бонжур”, а публиката - повече от предишната година. Сред гостите бяха кметът на общината Иван Лебанов и зам.-кметът Валентина Цветанова, както и представители на Общинска администрация. С много нови и със станалите вече хитове песни за 11-ти път преди Рождество Христово младите певци на Велинград зарадваха своите родители и гости и поздравиха кмета с песен за неговия 50-ти рожден ден. Заедно със своите ръководители благодариха на Соня Мицикулева и на персонала за гостоприемството; на директорката на ОДК Юлия Ковачева за писмото, което написа до дядо Коледа, за да има подаръци и за съпричастността към работата на МШ “Звънче”; на д-р Спаска Шулева, станала част от живота на школата и превърнала се в тяхна любимка, и на медиите за коректността при отразяване успехите и концертите на децата.
Директорката на ОДК Юлия Ковачева благодари на кмета Иван Лебанов и на зам.-кмета Валентина Цветанова за помощта и отзивчивостта им към работата на Детския комлекс. Благодари и на велинградските “звънчета” и на техните ръководители и родители, като им пожела: “Нека звънчетата винаги пеят, а ние да пазим нашите слънчица, които пеят. Да ни са живи и здрави!”
Видимо развълнуван от срещата си с най-малките граждани на нашия град и техните родители и ръководители, кметът Иван Лебанов се обърна към ръководителите на МШ “Звънче” с думите: “Уважаемо семейство Казалиеви, уважаема моя учителко г-жо Казалиева, благодаря ви! Винаги ще подкрепяме вашата работа и нашите деца - пеещото бъдеще на Велинград, за да се гордеят с родния си град и да го прославят!”.
Веска Божкова

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води