Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 18.12.07 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 18.12.07
Публикувано 2007-12-18 09:44:30 от Темпо

ГРАДИНИ Кметът Иван Лебанов издаде заповед за работата на детските градини. Зимната ваканция за градините ще бъде от 27 декември до 4 януари. В периода от 7 януари до 1 февруари ще работят сборни групи според посещаемостта на детските градини. През целия януари ще бъде във ваканция единствено детската градина в Света Петка.

ГОСТИ В събота вечерта в "Камена" сметът Иван Лебанов отпразнува своята 50-годишнина. Сред гостите бяха депутати, председателката на ДАМС Весела Лечева, а председателят на Народното събрание Георги Пирински изпрати поздравителен адрес.

ДЕПУТАТ ДПС-депутатът Фидел Беев отново бе в центъра на съдебен скандал, след като на 11 декември на дело в Софийския градски съд, заведено заради неплатени данъци, не се яви ното той, нито адвокатът му. Това доведе до решение на съда на следващото заседание Ф. Беев да бъде доведен принудително. От своя страна депутатът обяви, че не е бил призован редовно. Съдът ще заседава по случая отново на 4 февруари 2008 г.

ПОЗДРАВ Дванадесетокласниците от Професионалната гимназия по горско стопанство “Христо Ботев” са връчили поздравителен адрес на досегашния си класен ръководител и настоящ заместник-кмет на община Велинград Георги Янчев. От името на цялата гимназия те му пожелават успех на новото поприще и още отсега го канят на абитуриентския си бал, съобщи педагогическият съветник Ели Янева-Зисова.

ПРОВЕРКИ От Регионалната инспекция по опазване и контрол на общественото здраве обявиха, че започват засилени проверки по заведения, магазини, търговски обекти. В предпразничните и празничните дни инспектори на РИОКОЗ ще следят дали се спазват европейските норми за безопасност на храните.

СЪБРАНИЕ Отчетното събрание, което трябваше да се проведе на 14 декември в ОНЧ “Отец Паисий”, бе отложено заради липсата на кворум. Настоятелството свиква събрание при същия дневен ред на 3 януари догодина от 18 часа.

ПРЕВОД По всички учебни заведения в община Велинград вече се раздават нагледните материали, подготвени по програмата “Разбираема България”. Тя се организира от Министерството на държавната администрация. Главната цел е учениците да се научат правилно да транслитерират буквите от кирилица на латиница.

БИБЛИОТЕКИ Библиотекарки от Велинград взеха участие в семинара “Библиотеката - обществен информационен център”. Той се проведе на 11 декември в областната библиотека “Н. Фурнаджиев” в Пазарджик.

КРАЖБА Полицията е заловила двама крадци при опит да задигнат метални платна от спонаска постройка в Индустриалната зона на Велинград. В ареста за 24 часа са задържани 34-годишният А. С. и неговият 17-годишен помощник. Води се бързо полицейско производство.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай