Велинград - online - Борис Чолев тържествено отпразнува 75-ти рожден ден 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Борис Чолев тържествено отпразнува 75-ти рожден ден
Публикувано 2007-12-24 10:15:46 от Темпо

Именитият футболен треньор и спортен деятел Борис Чолев навърши 75 години. Общината отбеляза юбилея на почетния гражданин на Велинград на 17 декември с тържество в малката зала. Тя бе пълна с бивши футболисти и спортисти, дошли да почетат празника на Борис Чолев.
Заместник-кметът Исмет Бабучи, в чийто ресор е спортът, поздрави рожденика. Той припомни накратко спортната му биография, която започва като състезател на “Пирин” Гоце Делчев и продължава през “Пирин” Благоевград, Пловдив и Велинград. Борис Чолев е първият треньор на настоящия кмет Иван Лебанов и човекът, който изведе “Чепинец” до неговите най-големи победи, включително тази над отбора на “Левски” на полуфинала за Купата на България преди 30 години. Завършил треньорската школа във ВИФ, носител на златни и сребърна значка на Българския футболен съюз, посочен за най-добър футболен треньор за ХХ век във Велинград в анкетата на в. “Темпо”, почетен гражданин на Велинград от септември 2006 г. Зам.-кметът Бабучи връчи на Борис Чолев поздравителен адрес от името на кмета Иван Лебанов.
Поздрави поднесе и областният председател на БФС Спас Иванов, който също е възпитаник на Борис Чолев и член на легендарния отбор от 1978 г. Спас Иванов награди юбиляра с красива статуетка, изобразяваща земното кълбо и футболист.
Много пъти са ме награждавали, но днешното тържество е най-вълнуващото за мен, каза Борис Чолев. Той благодари на всички присъстващи бивши футболисти, спортни деятели и приятели, които покани на празненство в хотел “Рич”. Тържеството в общината завърши с изпълнения на ансамбъл “Строител” към ОНЧ “Отец Паисий”, които допринесоха много за доброто настроение на всички гости.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води