Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 24.12.07 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 24.12.07
Публикувано 2007-12-24 10:54:41 от Темпо

БАЙРЯМ С ритуалното заколване на животни на 20 декември започна големият мюсюлмански празник Курбан Байрям. Поздрави за празника към жителите на община Велинград, изповядващи исляма, отправиха кметът Иван Лебанов и председателят на БСП Тома Пачалов.

НАГРАДА Професионалната гимназия по горско стопанство “Христо Ботев” и Районно полицейско управление - Велинград бяха наградени заради оказаното от тях съдействие при спасителни операции на защитени биологични видове. Грамотите им бяха връчени от Регионалната инспекция по опазване на околната среда по повод 29 декември - международен ден за опазване на биоразнообразието.

БАНКЕТИ От учениците до пенсионерите - всички възрастови групи и професии се включиха в десетките банкети, проведени през последната седмица във Велинград. На 21 декември вечерта в “Камена” на банкет се събраха и служителите на общината.

АРЕСТИ Полицията арестува 26-годишният В. Р. от Велинград за кражба на парфюмерийни стоки от хранителен магазин. За едно денонощие в ареста бе прибран и 41-годишният Х. Б., управлявал автомобил с 1.92 промила алкохол.

КРАСИВА БЪЛГАРИЯ Община Велинград е дала предложение и разчита на положителен отговор за включването на Основно училище “Георги Бенковски” в порект “Красива България”. Учебната сграда се нуждае от нов покрив и саниране. За ремонт по същия проект ще бъде предложена и сградата на Стария съвет.

СБУ На 20 и 21 декември в парк-хотел “Москва” в столицата се проведе 26-тият синдикален съвет на Синдиката на българските учители. В него като синдикални лидери от община Велинград участваха председателката на СБУ Мария Фърцова и председателката на Единния стачен комитет Марияна Байлова.

КНИГА Книгата “Лечебни растения” на Иван Иванов бе представена на 21 декември в общинския информационен център.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води