Велинград - online - Изгряха 80 звезди 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Изгряха 80 звезди
Публикувано 2007-12-31 11:01:38 от Темпо

“Снежинки по очите ме целуват,
вълшебна нощ е - Коледа е вън!”
С прекрасните стихове започна последният от Коледните концерти, организиран от Общински детски комплекс - Велинград на 22 декември в ОНЧ “Отец Паисий”. В красиво украсената зала на читалището изгряха звездите на 80 деца с изявени дарби в различните области на изкуството, възпитавани и обучавани в школите на ОДК. Концертът бе с благотворителна цел, а препълнената зала показа, че велинградчани обичат своите талантливи деца и изживяват вълнуващи мигове с изпълненията им, всяко от които бе съпроводено с бурни аплодисменти. Гости на тържеството бяха зам.-кметът на община Велинград Валентина Цветанова, Цветан Котев, Иван Тричков, Тома Пачалов, директори на училища, учители, родители и близки на децата.
В концерта взеха участие: Вася Симеонова от Представителния духов оркестър с изпълнение на флейта; ансамбъл “Здравче-венче” с художествен ръководител Иван Иванов; музикалната школа “Звънче” с ръководители сем. Казалиеви; вокална група “Караоке”, ръководена от Юлиана Ковачева; Десислава Чаучева и Ирина Байрактарова с изпълнение на пиано; постановката “Старата пара” на театралната школа с ръководител Анета Милова; балет “Мария” под ръководството на Мария Хаджиева; Клуб за спортни танци “Импулс” с ръководители Петър Милчев, Десислава Петачка, Мая Кондарева; Гергана Панчовска в ролята на Снежанка; водещите Виктория Зотова, Боян Захов, Илия Семерджиев и Любомир Левичаров.
Магията на предстоящото Рождество Христово докосна тази вечер сърцата на всички присъстващи, защото по Коледа се случват чудеса, а тази вечер чудото бе на сцената на читалището. Феерията на спортните танци (група от 4 до 18 години), красотата на гласовете на Емил Шулев и Вили Бъсина, Сонай Юсеин и Екатерина Николова, приказната хореография на фолклорните танци, снежинки, балет показаха, че с всяко красиво изпълнение на нашите талантливи деца светът всеки път става по-добър и частица топлина от детските сърца сгрява всички нас.
Тиха нощ, свята нощ! А от небето пада звезден прах!
Юлиана Ковачева, директор на ОДК

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола