Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ: 02.01.08 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ: 02.01.08
Публикувано 2007-12-31 11:30:53 от Темпо

АНГЛИЧАНИН Английски турист бе намерен в ранните утринни часове на 25 декември в безпомощно състояние в района на гара Цепина. Мъжът е бил със сериозна травма на главата и е откаран спешно в болница в Пловдив, където е опериран. Заедно със съпругата си той е пристигнал за Коледните празници в Банско и явно добре са попразнували, защото никой от семейството не си спомнял как мъжът се е озовал по маршрута на теснолинейката.

МОБИЛНИ В празничните дни зачестяват кражбите на мобилни телефони. През седмицата са откраднати два мобилни телефона във Велинград: единият от маса в кафе-сладкарница, а другият от магазин за техника. Полицията е успяла да издири и задържи в ареста и двамата крадци - 23-годишната И. А. и връстника й П. Ц.

СКАНДАЛ 50-годишният Р. М. от Бутрево е арестуван за 24 часа и наказан с глоба от 100 лева заради вдигнатия от него скандал в кафенето на автогарата във Велинград. Мъжът е отправял обиди към персонала и присъстващите в заведението, за което е сигнализирано в близкото РПУ и той е задържан по указа за борба с дребното хулиганство.

ЙОРДАНОВДЕН На 6 януари, Богоявление, във Велинград ритуалът с хвърлянето на кръста ще бъде извършен в трите квартала. По традиция в Чепино кръстът ще бъде хвърлен във водите на езерото Клептуза, в Лъджене - на Централния минерален плаж, в Каменица - също на плажа.

ИЗЛОЖБА Експозиция от Научния архив на Българската академия на науките ще гостува в Исторически музей - Велинград. Изложбата, посветена на 130 години от Руско-турската освободителна война, ще бъде открита на 8 януари 2008 г. в музея в кв. Каменица.

СРЕЩА На 28 декември кметът Иван Лебанов се е срещнал с проф. д-р Стоянка Кендерова, която му е подарила сборника, издаден по повод нейния юбилей от Народната библиотека “Св.св. Кирил и Методий”. Кметът и г-жа Кендерова са обсъдили бъдеща съвместна работа в полза на общината.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай