Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 07.01.08 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 07.01.08
Публикувано 2008-01-08 10:34:11 от Темпо

БЕБЕТА Новогодишната нощ и първият ден на 2008 г. бяха особено напрегнати в Акушеро-гинекологичното отделение на общинската болница във Велинград. Поставен бе рекорд: родиха се шест бебета, като първото от тях е момче, което значи, че годината ще е “мъжка”. За съжаление нито едно от новородените бебета не успя да влезе в класацията “бебе на 2008 г.”, но по-важното е да са здрави и късметлии!

БОТЕВ Пред паметника на Христо Ботев на центъра на Велинград на 6 януари бе чествана 160-тата годишнина от рождението на великия български поет и революционер. Тържеството бе кратко, без речи и музика и в присъствието на малко хора. Ученици поднесоха венец от името на Общинска администрация, която бе представлявана от заместник-кметовете Ангел Даскалов и Георги Янчев. Букет цветя пред Ботевия паметник положиха и от името на ОНЧ “Отец Паисий”.

БАБИНДЕН Общината започна записването на деца, които ще участват в тържествения ритуал “Именуване” на Бабинден. Тъй като празникът 21 януари тази година се пада в понеделник, записването ще бъде до 18 януари, петък в стая 4 на първия етаж в старата сграда на общината.

УЧИЛИЩА Заради студовете Министерството на образованието е разпоредило и от Регионалния инспекторат ще проверяват готовността на учебните заведения за занятия след ваканцията. Ще се проверяват температурите в класните стаи, почистването от сняг на районите около сградите, наличието на достатъчно гориво за отопление.

ПИРАТКИ Полицейските служители във Велинград проведоха акция и иззеха над 44 400 пиратки от търговци, които в навечерието на Нова година са продавали опасната стока, без да притежават лиценз и разрешителни за това. Голяма част от пиратките са от магазин в центъра на града.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България