Велинград - online - Петър и Диана - най-малките, но вече големи звезди: 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Петър и Диана - най-малките, но вече големи звезди:
Публикувано 2008-01-15 08:28:13 от Темпо

Вечерта на 8 януари две деца ни накараха да се чувстваме горди, че талантът им процъфтява във Велинград: най-малката двойка на Клуба за спортни танци “Импулс” Петър Кунчев - Диана Енчева. Тяхното участие в “Шоуто на Слави” възхити и просълзи всеки, който стана свидетел на чудесното им представяне в най-гледаното телевизионно предаване. И от следващия ден осемгодишният Петър и петгодишната Диана не можеха да се движат спокойно по велинградските улици, защото постоянно някой ги спираше, за да им каже “Бяхте страхотни!”. “За двете си висши образования съм положила 92 изпита, но това беше най-големият ми изпит, истинска еуфория!”, казва Мая Кондарева - треньорка в КСТ “Импулс” и майка на чаровната Диана. От нея научаваме, че поканата от Слави идва по случайност: сестрата на Мая се познава със Слави, разглеждат снимки на племенниците си и така водещият се запознава с най-малката двойка в българските спортни танци - нашите Петър и Диана. На мига решева, че трябва да ги покани в шоуто и се обажда на режисьорката, а след повече от месец вече са “на диванчето”, което се оказва твърде високо за малчуганите, чиито крачка висят по време на целия разговор със Слави.
Това обаче никак не ги смути - напротив, държаха се като истински професионалисти и звезди, които си знаят цената. Петър предизвика Слави със “Само “Левски”, Диана царствено и без грам съмнение му обясни, че тоалетът й е от Дядо Коледа (таткото на момичето е помагал само за лепенето на блестящите камъчета по роклята!). А тайната на това, че въпреки голямото напрежение, многото камери и гости танцуваха чудесно, е в това, че просто обичат танца.
След завръщането им във Велинград ги попитахме какво не успяха да кажат при Слави: Първо: те не успяха, а Слави пропусна да каже, че двойката е от Клуб по спортни танци “Импулс”- Велинград. Много важно уточнение, защото създадената от треньора Петър Милчев марка “Импулс” е и все повече се утвърждава като една от емблемите на нашия град. За успеха на двойката голям дял има и треньорката Десислава Петачка.
Второ: при поднасянето на подаръка не успяха да кажат, че шампионската им купа от състезанието в Димитровград е изработена от велинградския творец Борис Костов. Петър и Диана не съжаляват, че са се разделили с първата си купа, защото г-н Костов им е направил дубликат.
Трето: Петър успя да поздрави своите съученици и учители от ОУ “Христо Ботев”, но Диана не успя да отправи своите поздрави и го прави сега към децата от ОДЗ “Слънчице”, директорката Б. Петричева и своите учителки г-га Радева и г-жа Ямакова.
Четвърто: че на 2 февруари ще бъде първото им участие на най-важното състезание - държавното първенство първи ранг в София. Там ще се борят за голяма награда!
Спортият им хъс личи и в категоричния отговор, че биха участвали в състезание като “Танцувай с мен” и че там биха се борили задължително за яхта, а не за лада.
Да благодарим на Петър и Диана, които ни заредиха с толкова положителна енергия в началото на 2008 година. Нека тя да им донесе много здраве и всички успехи, за които работят толкова всеотдайно и с такава любов към танца!
Елена Баева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай