Велинград - online - “Импулс” участва в “Шоуто на Слави” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Tuesday, September 04
· По статуята посрещат
· Финален щурм за ремонта на центъра
· Два форума с фокус върху минералните води
· Оценката на хората, които коронясаха Велинград за СПА столица на Балканите
· За 10 г. хотелите в СПА столицата от 12 станаха 134
· Малки обяви: 04.09.18
· Ути почерпи с две огромни кюфтета по 75 килограма
· Първи концерт и предложение за брак на обновения център
· Празник и за децата
· Дистрикт гуверньорът на Ротари посети Велинград
· Нов водопровод и асфалт на две улици в Юндола
· НАП затвори общинския плаж за 3 дни
· Задържаха работодател заради смърт на работник
· Горяха пожари в Сърница и Ракитово
· РК “Родопчани” участва в “боевете” на връх Шипка
· 120 г. с грижи за природата и дивеча
· Планините ни зоват
· Първо гостуване - първа загуба
Tuesday, August 28
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 28.08.18
· Велинград чака финал на ремонта и старт на празниците

“Импулс” участва в “Шоуто на Слави”
Публикувано 2008-01-15 08:29:50 от Темпо

Представители на велинградския Клуб по спортни танци “Импулс” взеха участие в най-популярното телевизионно шоу в България - “Шоуто на Слави”. Още в понеделник (7 януари) старши треньорът и председател на клуба Петър Милчев бе сред избраните да ръководят обучението на участниците в “Танцувай с мен 2”, като успоредно с него Спас Цанов и Цвета Цочева пък партнираха на двама от кандидатите - Мартина Чилингирян и Иван Крумов.
Ден по-късно гости на шоумен номер 1 в страната Слави Трифонов бе друга двойка на клуба: Петър Кунчев - Диана Енчева, които са и най-малките състезатели в спортните танци в България. Изявите на нашите представители продължиха и в четвъртък, когато Спас и Цвета партнираха успешно на кандидатите за конкурса.
Поканата и участието на велинградския клуб по спортни танци бе естествен завършек на поредната успешна година, останала в историята на “Импулс”. Сухата статистика отчита участие в две Държавни първенства 1-ви ранг, шест турнира от веригата за Купа “България”, единадесет открити национални турнира, седем международни, различни първенства от 2-ри ранг и три световни първенства.
Безспорно най-сериозното постижение на клуба през годината бе завоюваното първо отборно място на Държавното първенство 1-ви ранг (Пловдив и Албена), където двойките, водени от Петър Милчев и Десислава Петачка, донесоха 4 златни, 5 сребърни и 8 бронзови медала. В крайната класация за купа “България” пък “Импулс” завоюва един златен, един сребърен и един бронзов медал. На различните открити национални турнири по класове и възрасти бяха постигнати повече от 45 медала, в резултат на което в края на 2007 година клубът разполага с 3 двойки от клас “Международен”, 4 двойки от клас “А”, 10 двойки от клас “Б” и 15 от класовете “Д” и “Ц”.
При участията си на международните подиуми “Импулс” спечели 14 медала, като най-престижни остават класиранията на финалите и полуфиналите на турнирите от Германия и Австрия. Не по-малко успешно бе участието на клуба на три световни първенства. През месец април Адриан Делчев - Иванка Георгиева се класираха на 26-то място, а Георги Ганев - Вероника Гаджева на 39-то място на световното първенство по стандартни танци в Москва (Русия). През месец юли на световното първенство по многобой в Барселона (Испания) Ганев - Гаджева достигнаха до 19-та позиция, а през месец декември Адриан Делчев - Иванка Георгиева се класираха 18-ти от световното първенство в Рига (Латвия).
Освен споменатите участници на най-големите международни форуми като основни за “Импулс” се оформиха двойките Вардев - Бормалийска и Зарев - Баева (Деца), Стефанин - Макнева, Христов - Косева, Дулев - Пандева, Каменов - Глиндеман (юн. мл. възраст), Йорданов - Лучкова (юн. ст. възраст), Пунев - Даскалова, Цанов - Цочева (младежи) и Попов - Касапска, Петров - Петкова (над 19 години).
Наред с приятните резултати и успехите от “Импулс” отчетоха и някои негативи, като на първо място се посочи липсата на странично финансиране, което според разчетите на клуба е било едва 15%. Като сериозен недостатък Петър Милчев изтъкна и невъзможността вече 6-та поредна година да се организира национален турнир по спортни танци в града, както и пропуснатата възможност Велинград да стане тренировъчна база на националния отбор.
Темпо

 
SPA Hotel-Olympic

Недвижими имоти


Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Минерали-М Велинград

Вила


Мебели от масив

Пречистване на отпадни води