Велинград - online - “Виртуален Велинград” - още един шанс за реклама 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“Виртуален Велинград” - още един шанс за реклама
Публикувано 2008-01-22 09:03:02 от Темпо

Тамара Красимирова представи на 15 януари интернет-каталога “Виртуална България”, част от който е и “Виртуален Велинград”. Срещата с представителите на фирмите, които използват този вид реклама, бе в хотел “Деви” - първият, който преди 2 години поставя началото на партньорството на г-жа Красимирова с Велинград.
В срещата активно се включиха председателят на Общинския съвет Борис Голомехов и съветникът Златко Златанов, който същият ден бе дал първото интервю за “Витруален Велинград”. По негово настояване интервюто бе прочетено и коментирано заради важната за града тема за развитието на туризма. Борис Голомехов съобщи, че ще бъде направено всичко възможно Община Велинград да бъде представена с грандиозен щанд на предстоящата през февруари туристическа борса “Ваканция” в столичния НДК. Златко Златанов също подчерта, че трябва засилено да се рекламират не само отделни обекти, а дестинацията Велинград и то най-вече като СПА-столица на България.
Г-жа Красимирова представи новостите, които ще предложи “Виртуална България”: индивидуален брояч към всеки обект, който има банер и версия на английски език. За фирмите-рекламодатели бе разиграна и томбола, в която късметлиите спечелиха чудесни награди: безплатен банер на заглавната страница за цяла година спечели фризьорското студио “Ескуит”; предложеният от хотел “Деви” пакет за двама бе за Таня Голомехова; студио за красота “Саша стил” даде три награди за магазин “Вива”, строителна борса “Александър и синове” и салон за красота “ДиД”; вечеря за двама в “Том и Нези” спечели хижа “Бяла вода”, а вечеря за двама в новия китайски ресторант - магазин “Хубава жена”; награди от салон за красота “ДиД” зарадваха Величка Качорева и комплекс “Александрия”.
Финалът на срещата бе коктейл около басейна на хотел “Деви”.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола