Велинград - online - В СПА-хотела на 2007 година “Олимп”: НАСТ и БХРА подписаха договор за сътрудниче 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

В СПА-хотела на 2007 година “Олимп”: НАСТ и БХРА подписаха договор за сътрудниче
Публикувано 2008-01-29 09:08:43 от Темпо

На 24 януари в парк-хотел “Олимп” във Велинград бе подписан договор за сътрудничество между Националната асоциация по СПА и уелнес туризъм (НАСТ) и Българската хотелиерско-ресторантьорска асоциация (БХРА). “Олимп” бе избран за домакин на събитието, тъй като през декември получи наградата за СПА-хотел на България за 2007 година. Сега членовете на управителните съвети на НАСТ и БХРА посетиха хотела, за да могат в бъдеще да лобират пред своите клиенти в полза на “Олимп” и дестинацията Велинград като СПА-столица на България.
Председателите на БХРА Благой Рагин и на НАСТ Станимир Станков заявиха готовността си да работят заедно, тъй като една от важните задачи пред туристическия бранш е той да се обединява. НАСТ е млада асоциация с 3-годишна история, а БХРА трупа ценен опит вече 17 години. И г-н Рагин, и г-н Станков са убедени, че като отрасъл, който има 13% дял в българската икономика, туризмът е особено важен и е нужно обединение, за да постигнем успех.
Г-н Станимир Станков изрази оптимизъм, че СПА-индустрията, на която и Велинград толкова много залага, има голям потенциал. Това е мода, която залага на здравословния начин на живот и хранене, на красотата и релакса - компоненти, които все повече хора разбират и търсят. Нашият голям плюс е наличието на минерална вода, която не е задължителна за СПА-процедурите, но гарантира много по-голяма конкурентноспособност на пазара на туристическите услуги.
Двамата председатели на асоциации са провели и среща със заместник-кмета на община Велинград Ангел Даскалов и приветстват намеренията на местната власт да работи заедно с местния бизнес за развитие на туризма.
Темпо









 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай