Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ:29.01.08 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ:29.01.08
Публикувано 2008-01-29 09:16:49 от Темпо

ГРИП През изтеклата седмица Регионалната инспекция по контрол на общественото здраве обяви грипна епидемия в Пазарджик. Във Велинград и общината все още грипна епидемия не е обявена. Данните за заболеваемост, подадени от личните лекари и от училищата, не са достигнали критични стойности и засега официално обявена грипна епидемия във Велинград и общината няма.

ВОДА Авария на водопровода от Лепеница остави без вода голяма част от населението на Велинград на 22 и 23 януари. Временно бе спряно водоподаването в части от кварталите Чепино и Каменица.

ДЕПУТАТ Велинградският ДПС-депутат Фидел Беев се нареди в списъка на близо 200 заемащи високи обществени позиции лица, които са подали пред Сметната палата неверни имуществени декларации за 2007 г. Депутатът не е вписал участие във фирми и доходи на съпругата си.

ГОРСКИ Професионалната гимназия по горско стопанство “Христо Ботев” отново ще е домакин на националното състезание по горски многобой, което включва състезания по залесяване на фиданки, разпознаване на растителни и животински видове, поваляне и разкройване на дървета, ловна стрелба и други дисциплини. Състезанието ще се проведе във Велинград в началото на месец май.

КРАЖБА Трима ракитовци са задържани, след като са разбили заключващия механизъм на тежкотоварна верижна машина и са откраднали 300 литра дизелово гориво, 200 литра масло, инструменти и акумулаторни батерии. В ареста за 24 часа са задържани Ц. М. на 19 години, М. М. на 23 години и Р. К. на 20 години, срещу които се води полицейско производство.

ДЕЛО Поредното заседание на Пловдивския апелативен съд по наказателното дело срещу екскмета на община Велинград Стоян Дулев бе на 21 януари. Съдиите постановиха ново отлагане и делото ще продължи на 25 февруари 2008 г.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай