Велинград - online - Ще приемат годишни данъчни декларации във Велинград 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Ще приемат годишни данъчни декларации във Велинград
Публикувано 2008-02-05 09:50:43 от Темпо

За клиентите на приходната администрация от Община Велинград е определен служител на ТД на НАП – Пазарджик, който ще приема годишни данъчни декларации по чл. 50 от Закона за данъците върху доходите всеки четвъртък и петък от 9:00 до 17:30 часа, в сградата на Общинска администрация във Велинград. От началото на годината в ТД на НАП-Пазарджик са подадени 835 декларации за доходите от 2007 година, а платените през интернет в цялата страна задължения са на стойност 27 638.55 лева.
Декларацията за доходите и всички нейни приложения са публикувани в Интернет във формат, който позволява да бъдат попълнени електронно, а до края на данъчната кампания 2008 чрез сайта на НАП ще бъде предоставена възможност за попълване на декларацията и автоматично създаване на баркод.
11 февруари 2008 г. е последният ден, в който гражданите могат да подадат годишната си декларация за доходите от 2007 г. и да заплатят данъка с отстъпка от 5%. До края на този срок може да се плати и само част от дължимия данък, като отстъпката се ползва само за тази сума, която се заплаща. При попълване на преводни нареждания към бюджета е необходимо да се напише точната сума, кодът за вид плащане (код 111213 - „Данък върху доходите на физически лица - ЕТ, граждански договори и др.”), входящият номер на данъчната декларация, като задължително се посочва и периода, за който се отнася плащането. Освен това клиентите на ТД на НАП - Пазарджик трябва да знаят, че данъкът се смята за платен, когато се заверят сметките на дирекцията.
Най-лесният и достъпен начин за плащането на данъка е по интернет. Плащането на данъци по този начин изисква наличието на дебитна карта, регистрация в системата ePay и в интернет-страницата на приходната администрация – www.nap.bg. Плащането на данъци и осигуровки може да стане и по банков път или чрез пощенски запис. Списъкът на кодовете за видове плащане, както и номерата на банковите сметки на териториалните дирекции на НАП може да видите на интернет страницата на агенцията (www.nap.bg).
Благовеста Гергинска - ТД на НАП - Пазарджик

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай