Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 05.02.08 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 05.02.08
Публикувано 2008-02-05 10:24:55 от Темпо

ПОДПИС На 29 януари в София бяха официално положени подписите, с които стартира ремонтът на обектите по проект “Красива България”. Така кметът Иван Лебанов и министърът на социалната политика Емилия Масларова сложиха началото на основния ремонт на Основно училище “Георги Бенковски” във Велинград. Пострадалата от наводненията през 2005 г. училищна сграда ще получи нов покрив, съвременни изолации и дограма.

ФАР Община Велинград е внесла миналата седмица два проекта пред програмата ФАР на Европейския съюз. С тях ще се търси финансиране на проекти за подобряване инфраструктурата в ромската махала Анезица.

ПРИЕМНА Специалисти от Министерството на труда и социалната политика организирана своя приемна на 3 февруари във Велинград. Подробности за поставените от велинградчани социални проблеми - в следващия брой.

АПАШИ 42-годишният Д. М. от Велинград не успя да открадне бутилка ракия, след като по сигнал на продавачките бе задържан от полицията при кражба на ценната бутилка от хранителен магазин. Полицаите са открити ракията в джоба на крадеца и са го прибрали за едно денонощия в ареста. В ареста за 24 часа бяха и А. Ч., 38 г. и М. Ч., 19 г. от Велинград. те са задържани за кражбата на вериги на трактор, паркиран в двора на частен дом в Драгиново.

ДЪРВЕСИНА На 28 януари велинградската полиция е хванала и задържала в ареста за 24 часа четирима мъже, превозващи 3.5 кубика дървен материал в микробус “Форд”. Водач на микробуса е бил Р. П., на 37 години.

НОМЕР 39 Велинград получи номер 39 в книжката на Българския туристически съюз, в се събират печати от стоте национални обекта. Нашият град отново е включен в престижния списък и се представя от местния Исторически музей.









 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай