Велинград - online - Пет талантливи деца получиха парични награди от Ротари 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Пет талантливи деца получиха парични награди от Ротари
Публикувано 2008-02-12 09:40:27 от Темпо

Ротари клуб - Велинград награди с по 700 лева пет талантливи деца за техните високи постижения в областта на изкуството, спорта и образованието. Президентът на клуба Атанас Дамов връчи грамотите и паричните награди на 5 февруари, по време на редовната сбирка на ротарианците в хотел “Олимп”.
Сумата от 3500 лева бе събрана на Коледния благотворителен бал, който Ротари клуб - Велинград организира за втора поредна година през декември. Гостите на бала участваха в благотворителен търг и томбола, а половината от заплатения от тях куверт също бе за благотворителност.
Връчвайки наградите, г-н Дамов подчерта, че с тях Ротари клуб - Велинград се надява да помогне за бъдещите изяви на талантливите деца.
Парична премия от 700 лева получи европейската шампионка по кудо карате Теодора Салагьорова, дванадесетокласничка от СОУ “В. Левски” във Велинград. След броени дни, от 15 до 17 февруари, на Теодора предстои участие на Европейското първенство по бойни изкуства в руската столица Москва. По 700 лева получиха и двамата нови шампиони на България по спортни танци Георги Ганев и Вероника Гаджева от КСТ “Импулс”. Те грабнаха шампионската титла на 3 февруари, а тя автоматично ги изпраща да защитават авторитета на българските спортни танци на тазгодишното световно първенство. Сумата от 700 лева получи и талантливата велинградската художничка Мария Вълкова, която тази година завършва Художествената гимназия “Цанко Лавренов” в Пловдив. Мария вече има две самостоятелни изложби, една от които подреди във Велинград. През лятото й предстоят кандидат-студентски изпити за Художествената академия в София.
Седмокласникът Петър Попинов от Ракитово също бе сред наградените. Той е спечелил първа награда в национален конкурс за есе и е пълен отличник в СОУ “Св. Климент Охридски”. Родители и треньори на наградените изразиха благодарност за дарените средства от благотворителния бал на Ротари клуб - Велинград. Ротарианците пожелаха на децата още много успехи, с които те да ни карат да се гордеем.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола