Велинград - online - Съветниците ще поставят рекорд 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Съветниците ще поставят рекорд
Публикувано 2008-02-12 09:42:31 от Темпо

101 точки предложи Общинска администрация в дневния ред за сесията на Общинския съвет, предстояща на 14 февруари. 21 от тях отпаднаха още на Оперативното бюро на 4 февруари по предложение на зам.-председателя Тома Пачалов. Той изтъкна, че въпросните 21 точки са внесени след 12 часа на датата и ако съветниците не искат да нарушават приетия от тях Правилник, то не трябва да ги включват в дневния ред. Колегите му го подкрепиха, за да не се продължава порочна практика от работата на предишни общински съвети.
В окончателния дневен ред фигурират 76 точки. Най-важните са свързани с определяне размерите на местните данъци и такси. Общинският съвет ще приеме промени в наредбата, тъй като от 2008 г. местните парламенти гласуват и нови данъци и такси, досега определяни от държавата. Предложено е чувствително завишение на таксите, свързани със строителство и имоти.
Ще бъдат приети основните месечни възнаграждения на кметовете на общината и кметствата. Съветниците ще определят представители на общината в търговските дружества с общинско участие. Предстои да бъде обсъдена и приета и Програза управление на зелената система в общината и да се гласуват средства за закупуване на малка механизация за зелените площи.
Съветниците ще разгледат над 20 точки, отнасящи се за промяна на улични регулации и също толкова точки за отдаване под наем или удължаване на договори за наем.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола