Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ:12.02.08 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ:12.02.08
Публикувано 2008-02-12 09:55:39 от Темпо

НОМИНАЦИЯ Кметът Иван Лебанов единодушно бе номиниран за председател на комисията по спорта към Националното сдружение на общините (НСОРБ). Това стана на 8 февруари, когато кметовете на 57 общини от Южен Централен район проведоха регионално заседание в хотел “Санкт Петербург” в Пловдив.

КОНКУРСИ Министерството на образованието обяви конкурс за поста директор на Професионалната гимназия по дървообработване “Иван Вазов” във Велинград. Това е единственият обявен конкурс за директор на държавно училище в област Пазарджик. В ход е и конкурсът за директор на дирекция “Социално подпомагане” във Велинград, обявен от МТСП.

ДЕЛО Миналата седмица съдът отложи за 31 март делото, по което депутатът Фидел Беев е обвинен за неплатени 27 000 лева данъци и 43 000 лева недекларирани доходи. Отлагането е заради забавяне от страна на прокуратурата.

ПОРЪЧКИ Община Велинград обяви две обществени поръчки: за доставка на хранителни продукти за детските и социални заведения и за канцеларски материали. Конкурсите ще са в края на март.

ОДИТОРИ Приключи обявеният от общината конкурс за младши и главен вътрешен одитор. От явилите се 7 кандидати комисия с председател зам.-кмета Валя Цветанова е класирала на първо място за младши вътрешен одитор Албен Купенов, а за главен вътрешен одитор Райна Вардева.

АРЕСТИ Полицията е арестувала двама велинградчани И.К. на 37 г. и Я.Я. на 36 г., предизвикали шумен скандал и бой в местно заведение вечерта на 6 февруари. Районният съд ги е глобил със 100 и 80 лева заради хулиганската постъпка. За едно денонощие в ареста е задържан и 25-годишният Х.К., който е потрошил всички стъкла на чужд автомобил Фиат в местността Бучемиша. Арестуван е и М. М., 53 г., от Бирково, в чийто двор служители на ДДС “Алабак” са намерили 2 кубика незаконен дървен материал.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай