Велинград - online - Европейските шампиони взеха и държавна титла 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Европейските шампиони взеха и държавна титла
Публикувано 2008-02-19 09:30:59 от Темпо

Европейските шампиони от Анталия’2007 Юли Стефанов - Виктор Аронов потвърдиха класата си, спечелвайки държавното първенство по спортен бридж за двойки. Състезанието се проведе от 15 до 17 февруари в гранд-хотел “Велинград” под егидата на Българската бридж федерация и с домакинството на велинградския бридж-клуб.
Старт на държавния шампионат даде лично кметът на Велинград Иван Лебанов, който бе представен от домакините като единственият кмет, който е член на Българския олимпийски комитет. Г-н Лебанов оцени спортния бридж като интелектуален спорт и добрите му пожелания към състезателите бяха възприети с оптимизъм, тъй като спортният бридж от години се стреми да се нареди сред олимпийските спортове. Откриването на състезанието бе уважено и от председателя на Общинския съвет Борис Голомехов и зам.кмета Георги Янчев. Тазгодишният държавен шампионат влиза в историята на българския спортен бридж с това, че за първи път бе използвана системата “Бриджмейт” за електронно въвеждане на резултатите от игрите. Това е и крачка към създаване на отдавна чаканата национална ранглиста на бриджорите. Участваха рекордният брой 110 двойки от цялата страна, между които този път велинградското присъствие бе минимално - само 5 двойки.
Купите на победителите връчи Кирил Садонков. След Стефанов - Аронов в челото на класирането се наредиха Теньо Тенев - Станислав Недков и Владимир Марашев - Иван Цончев.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води