Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ: 26.02.08 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ: 26.02.08
Публикувано 2008-02-26 09:46:55 от Темпо

ПРЕЗИДЕНТ Президентът на България Георги Първанов е приел да бъде патрон на честването на 60 години от създаването на Велинград. Това съобщи в писмо до кмета Иван Лебанов началникът на кабинета на президента ген. Никола Колев.

ЛЕВСКИ 135 години от гибелта на Васил Левски бяха отбелязани на тържествен концерт в каменското читалище, носещо името на Апостола. На събранието присъства и кметът Иван Лебанов. Паметта на Левски почетоха членовете на пенсионерския клуб в кв. Лъджене, който също носи неговото име. Заупокойна молитва за дякон Васил бе отслужена и в православните храмове в Чепинско.

БИОДИЗЕЛ Регионалната инспекция по околната среда и водите - Пазарджик одобри инвестиционното предложение за производство на биодизел в завод “Кристал” във Велинград. Възложител на внедряването на новото производство са “Кристал Химия Трейдинг” ООД и “Пайн Кемикълс” ООД - София.

РАКИТОВО Общинският съвет на Ракитово запази размера на местните данъци и такси, като намали патента за фризьорите от 240 на 150 лева. Идеята на кметската управа е да се гарантира по-висока събираемост, а не повишаване на данъчното бреме за населението.

ПРОТЕСТ Председателят на ГЕРБ д-р Жеко Чешмеджиев и местни активисти на партията от Велинград взеха участие в националния протестен митинг, организиран на 21 февруари пред Народното събрание в столицата.

ПЪЛНОВОДИЕ Областният управител А. Чолаков и шефът на Гражданска защита Кръсто Кичов събраха в Пазарджик кметовете на общини от областта. Разгледани бяха очакваните проблеми във връзка с пролетното затопляне и очакваното пълноводие на реките и водните басейни.

ОБУЧЕНИЕ 25 служители от общинската администрация ще преминат обучение от 26 до 29 февруари. Лектори от Института по приложна психология и физиопрофилактика ще учат общинарите на работа в екип.

КРАЖБИ Четирима младежи на 17 и 18 години бяха арестувани за кражба на талпи и дъски от общежитието към оздравителното училище “Христо Смирненски” в Ракитово. Стойността на откраднатото е около 1200 лева, срещу крадците се води полицейско производство. 29-годишният Д. К. от Велинград бе задържан за кражба на 30 метални тръби от частна ливада и срещу него е образувано дознание.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води