Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ: 03.03.08 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ: 03.03.08
Публикувано 2008-03-03 11:44:05 от Темпо

ПРОМИЛИ Председателят на Общинския съвет Борис Голомехов е спрян от полицейски патрул в 1.20 часа през нощта в четвъртък. Той е шофирал личния си автомобил “Ауди” на улица във Велинград. При проверка с дрегер са му отчетени 1.52 промила алкохол, но заради лекарско предписание не е задържан в ареста. Б. Голомехов е дал кръвна проба и съобщи, че ще коментира случая след като излязат резултатите от нея.

ПЕРПЕРИКОН Изложбата “Перперикон” на Исторически музей - Кърджали ще гостува във велинградския музей. Експозицията ще бъде открита в 11 часа на 7 март, като се очаква да гостува и откривателят на Перперикон проф. Овчаров. На откриването ще бъде прожектиран и филм за Перперикон.

ДЕЛО На 25 февруари Пловдивският апелативен съд постанови решение по наказателното дело срещу екскмета на Велинград Стоян Дулев. Съдът сваля обвиненията и прекратява мярката за неотклонение “подписка”. Апелативната прокуратура може да обжалва решението в 15-дневен срок пред върховните съдии, които вече веднъж върнаха делото за ново разглеждане в Пловдив.
КРЪГОВО Диаметърът на изграденото кръгово кръстовиже пред жп-гарата във Велинград е много голям и трябва да бъде намален, решиха специалистите. Това е причината големи камиони и ТИР-ове да завиват трудно и затова кръстовището, което все още не е напълно завършено, ще трябва да претърпи реконструкция.

ЕВРОПЕЙСКИ На 28 февруари в общината се проведе обявения конкурс за директор на новата дирекция “Европейски програми”. Комисия под председателството на отговарящия за евроинтеграцията зам. кмет Георги Янчев ще избира между двама кандидати: инж. Д. Ждраков и инж. Р. Русева.

САМОДЕЙЦИ Самодейци от Велинград и Драгиново отпразнуваха 1 март - деня на самодееца. Тържеството бе на 28 февруари в ресторант “Чинарите”, където читалищните дейци бяха поздравени от зам.кмета Георги Янчев. Кметът на общината Иван Лебанов изпрати поздравителни адреси до всяко от читалищата.

ПНЕВМОБОЛНИЦА На 4 март в Пневмоболницата “Света Петка Българска” ще бъде открита нова конферентна зала. Събитието, на което са поканени много гости, е посветено на 130 г. от Освобождението на България и на националния празник 3 март.

СЕМИНАР Анна Кьсова и Милевка Благоева от ученическата компания “WOW” (“Добре дошли в нашия свят”) на СОУ “Васил Левски” участваха в семинар, организиран от програмата “Джуниър Ачийвмънт - България”. С обучението на лидерите на ученически компании от страната се заеха специалисти по маркетинг, финанси и ефективно представяне пред публиката на “Джуниър Ачийвмънт” и “Глобул”.

ФОЛК През почивните дни във велинградските заведения имаше истинско фолк-нашествие. Най-именитата гостуваща звезда бе сръбската певица Весна Змиянец.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола