Велинград - online - Мъжете на ПК “Белмекен” 6-и в отборното 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Мъжете на ПК “Белмекен” 6-и в отборното
Публикувано 2008-03-11 08:18:27 от Темпо

Мъжете на Плувен клуб “Белмекен” завоюваха престижната шеста позиция в отборното класиране на състоялото се на 8 и 9 март Държавно лично отборно първенство по плуване за мъже и жени. “Този успех е много ценен за нас предвид трудните условия, при които се готвим и сериозната конкуренция на други 20 отбора”, заяви за вестник “Темпо” треньорката на клуба Йорданка Пенина.
Общо 6 състезатели от “Белмекен” взеха участие на провелото се в Пловдив състезание. Най-добре сред тях се представи Георги Сейменов, който стана 5-ти на 100 м. свободен стил и завоюва още три 6-ти места съответно на 50 и 100 метра бътерфлай и на 50 м. свободен стил. Георги Шаламанов пък се добра до три шести места на 50, 100 и 200 метра бруст. Мъжката щафета на клуба пък се класира на пето място на 4х50 м. свободен стил. При жените най-силно се представи Йорданка Керина, която стана пета на 100 м. свободен стил и шеста на 50 м. в същата дисциплина. Останалите участници от клуба - Аганас Мадолев, Христо Спасов и Лазаринка Керина постигнаха най-добрите си лични резултати до момента.
Седмица по-рано пак в града под тепетата се проведе Държавното лично отборно първенство по плуване за деца, родени до 96 година. Там момичетата на ПК “Белмекен” се класираха на 8-мо място в отборното подреждане, а най-добри постижения имаше Анна Гаргова, която завоюва две 5-ти места на 50 и 100 м. свободен стил. В първата осмица записа класирания и Теодора Папазова, която се състезава на 50 м. бруст и 100 м. бътерфлай.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води