Велинград - online - След Рожае три фестивала канят “звънчето” Анелия 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

След Рожае три фестивала канят “звънчето” Анелия
Публикувано 2008-03-11 08:31:24 от Темпо

От 28 февруари до 1 март в град Рожае, Черна гора се проведе тридневен фестивал от веригата “Детски фестивали на забавната песен на Балканските страни” под името “Златна пахуля” (“Златна снежинка”). Градът е на 1000 метра надморска височина и е с мащабите на Велинград. В международния фестивал тази година участваха 19 изпълнители от 12 страни: Сърбия, Албания, Румъния, Словения, Унгария, Босна и Херцеговина, Хърватска, Македония, Франция, Германия, Черна гора. България бе достойно представена от “звънчето” на Велинград - Анелия Рачева.
След спечелването на “Златната ябълка” в Кюстендил (конкурс от същата верига) и специалното участие в Скопие на фестивала “Илбери” (“Дъга”) младият талант на Йорданка и Иван Казалиеви покори и сцената в Рожае. От Черна гора Анелия се завърна с диплом, много предметни награди и най-голямата награда: покана за участие във фестивалите в Сараево, Горажде - Босна и Херцеговина и в Албания на разноски на организаторите.
За фестивала Анелия и нейната ръководителка г-жа Казалиева споделиха, че организацията е била перфектна, всяка песен е съпроводена с балетна постановка. Фестивалът е под патронажа на Центъра за култура на Рожае и неговия председател Осман Карапейович. Целият фестивал се излъчва по Интервизия, в това число и личните клипове на участниците. За сведение на нашата община: за неговото провеждане Рожае отделя 50 000 евро. Благодарността на Анелия и ръководителите на музикална школа “Звънче” са към кмета Иван Лебанов, Общинския съвет, Снежана Велева, Недялка Стефанова, Веселина Велева-Златева - за съпричастността, помощта и вярата, че Велинград и България ще бъдат представени достойно.
Веска Божкова

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай