Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 11.03.08 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 11.03.08
Публикувано 2008-03-11 08:58:48 от Темпо

ПОДПИСКА Велинградчани започнаха подписка, в която настояват да не се спират курсове на теснолинейката по маршрута Велинград - Септември и обратно рано сутрин и вечер. От началото на март са спрени два курса - единият рано сутрин, а другият вечерта. Според хората така им се отнема възможността за по-евтин транспорт и те искат възстановяване на курсовете.

ДИРЕКТОР Г-жа Радка Русева бе назначена за директор “Европейски програми и проекти” в община Велинград. Тя е лесоинженер и магистър “Счетоводство и контрол”. До момента е работила като преподавател в Професионалната гимназия по горско стопанство “Христо Ботев”. За директорското място бе обявен конкурс, който г-жа Русева спечели.

ВЕЛА Образцово народно читалище “Васил Левски”, Община Велинград и Литературен кръг “Свободна мисъл” организират тържествен концерт по повод 86 години от рождението на патрона на града Вела Пеева. Концертът ще бъде в голямата зала на читалището на 16 март, неделя от 17 часа. Сутринта на 16 март пред паметника на Вела Пеева в кв. Каменица ще бъдат поднесени цветя.

УСПЕХ Ученическата фирма “WOW” (“Добре дошли в нашия свят”), създадена по програмата “Джуниър Ачийвмънт” в СОУ “Васил Левски” постигна голям успех. На 6 март тя спечели конкурс с участието на 18 такива фирми от цялата страна, който се проведе в няколко етапа: презентация, интервю на английски език по скайп, рекламни материали. Класирайки се на първо място, “WOW” получава правото да участва на международен панаир на ученическите фирми в началото на април в град Линц, Австрия.

СБЛЪСЪК “БМВ” се блъсна челно в крайпътно дърво в индустриалната зона на Велинград на 1 март. То е било управлявано от 31-годишната Т.П., на която дрегерът е отчел 1.05 промила алкохол. При сблъсъка е пострадъл съпругът на шофьорката, който първо е настанен с много наранявания във велинградската болница, а по-късно е откаран в столицата. По случая полицията води дознание. Също на 1 март органите на КАТ са задържали и Л. А., 52 год. с автомобил “Пежо”, чиято проба е отчела 1.24 промила алкохол.

ПОЕЗИЯ Излезе от печат алманахът за литература и изкуство “Ирин Пирин”. В него са събрани текстове на автори от страната, Сърбия, Македония, Хърватска, Полша и Франция, участвали в “Мелнишки вечери на поезията”. Със стихотворение е включен и велинградският поет Ангел Горанов.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола