Велинград - online - Жените на ПК “Чепинец” на пето място в държавния шампионат 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Жените на ПК “Чепинец” на пето място в държавния шампионат
Публикувано 2008-03-18 11:21:39 от Темпо

От 7 до 9 март в Пловдив на закрития басейн "Младост" с полуфинални и финални плувания се излъчиха държавните шампиони и призьори за 2008 г. във възрастовата група мъже и жени. В предишния брой отразихме представянето на ПК “Белмекен”, а ето какви успехи записаха и плувците на ПК “Чепинец”. Полина Михайлова спечели сребърен медал в една от най-атрактивните дисциплини 50 м.св.стил, доказвайки, че е сред най-бързите плувкини на България. Тя завоюва и бронз на 100 м.съчетано плуване само минути след първия успех. Моника Трифонова стана вицешампионка на 50 м. гръб, което е нейната коронна дисциплина. Мая Станудина спечели първия си медал при жените - бронз на 200 м. гръб и четвърто място на 400 м. съчетано плуване. Вера Въргова, макар и най-малка, стана десета на 100 и 200 м. гръб с лични постижения и принос за отборното класиране. В щафетните плувания 4х50 м. св. стил и 4х50 м. смесена жените заеха IV и V място в състав Полина Михайлова, Мая Станудина, Моника Трифонова и Вера Въргова.
При мъжете Борис Додников е четвърти на 50 м. бруст на 0.3 сек. от шампиона. Мартин Бацанов, който е във възрастта на младежите, за стотни от секундата не попадна във финалите на 100 и 50 м. гръб и се класира шести и седми. В същите дисциплини Иван Халачев и Васил Гълъбов завършиха съответно десети и тринадесети. В щафетните плувания 4х50 м. св. стил и 4х50 м. смесена мъжете в състав Иван Халачев, Мартин Бацанов, Васил Гълъбов и Борис Додников заеха седмо и шесто и място.
В отборните класирания от държавния шампионат жените на ПК “Чепинец” са на пета, а мъжете на седма позиция. Темпо
Мартин Бацанов с два бронзови медала Състезателят на ПК “Чепинец” Мартин Бацанов завоюва два бронзови медала на провелото се този уикенд в Пловдив държавно лично-отборно първенство за юноши и девойки старша възраст и младежи. Той се класира на трето място на 50 и 100 метра гръб, което бе определено от треньора Хр. Доксинов като отлично постижение.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай