Велинград - online - 1/4 финал за “Импулс” на световното 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

1/4 финал за “Импулс” на световното
Публикувано 2008-03-18 11:33:53 от Темпо

Състезателната двойка на Клуб по спортни танци “Импулс” Георги Ганев - Вероника Гаджева достигна до 1/4 финалите на световното първенство за юноши старша възраст и се класира на 20-то място. Шест позиции зад тях застанаха другите наши представители - Димитър Стефанин - Даниела Макнева. Състезанието се проведе на 8 и 9 март (събота и неделя) в Киев (Украйна), където двете велинградски двойки се конкурираха с още 60 държави. За да достигнат до тази си позиция, Ганев - Гаджева преминаха през три кръга. Припомняме, че двете наши двойки се явиха на най-големия състезателен форум в света в качеството си на държавни шампиони и вицешампиони в своята възрастова група. Като цяло представянето им бе определено като “достойно” и “категорично” от страна на старши треньора на “Импулс” Петър Милчев, но той уточни още, че “голямата цел пред клуба остава класирането на полуфинали на световни първенства, което съвсем не е чак толкова непостижимо.”
По същото време в сръбския град Суботица се проведе международен турнир, носещ точки за световната ранг листа (IDSF open), където “Импулс” взе участие с две двойки. В категорията на юноши старша възраст Христо Гръчки - Весела Димова завоюваха сребърни медали, а при младежите в стандартните танци Атанас Пунев - Спасимира Даскалова се добраха до 6-о място. В качеството си на съдия на този турнир взе участие председателят на “Импулс” Петър Милчев.
Пред клуба до края на месеца предстои участие в Държавно първенство, което ще се проведе на 29 и 30 март в София, след което ще започне подготовка за ежегодното домакинство на турнир за Купа “България” и Открит национален турнир, които ще се проведат на 25 и 26 април. Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води