Велинград - online - На предстоящата сесия на Общинския съвет: “Спортни имоти и пазари” искат по-висо 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

На предстоящата сесия на Общинския съвет: “Спортни имоти и пазари” искат по-висо
Публикувано 2008-03-25 09:09:50 от Темпо

Общинското предприятие “Спортни имоти и пазари” предлага съветниците да увеличат цените за ползване на търговски площи и спортни съоръжения. Сега действащите цени са от 2005 г., а инфлационният индекс за 2006 г. е 6.5%, а за 2007 г. - 12.5%.
Внесеното от директорката инж. Атанаска Хрисчева предложение за увеличение на таксите на Пазара е в два варианта - 5 и 10 процента. То ще важи за ползване на открити и закрити търговски площи, съоражения и инвентар на общинските пазари. Предлаганото увеличение за ползване на спортните съоръжения е 25% и се отнася за таксите за плажове, плувни басейни, водни коридори, водна пързалка, плажни чадъри и шезлонги. В първия вариант на увеличението се очаква годишните приходи да се повишат с 35 000 лева, а във втория с 44 000 лева.
Съветниците ще се произнесат по предложението на сесията си този четвъртък. Тогава те ще разгледат дневен ред от 58 точки, между които са още: отчет на “Стройком”, обявяване на конкурс за управител на общинската болница, одобряване на транспортни разходи на пътуващите учители, схема за поставяне на павилиони. За пореден път влиза точката за преминаване на тръбопровод по пътя Велинград - Цветино. Ще се обсъжда исканото разрешение за постояване на басейн на хотел “Уникат” на границата на общински имот, срещу което бургарската фирма-собственик предлага за своя сметка да облагороди парк “Вельова баня”. Кметът внася и предложение за ползване на Градския стадион след постигнато споразумение със “Спорт Бееви” общината да заплаща режийните разноски. Близо 30 точки са свързани с различни разпореждания с имоти, а над 10 - с удължаване на договори. Съветниците са включили и точка за питания към кмета на общината.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай