Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ: 25.03.08 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Tuesday, September 11
· Започва строителството на нова детска градина в Драгиново
· Съединението, което ни прави горди българи
· Първа копка на зала-мечта в НПГГС „Христо Ботев“
· Кметът се извини за загражденията по време на концерта
· КРИМИ ХРОНИКА 11.09.18
· Ловно-рибарското дружество във Велинград уверено крачи през три века
· Търсят се над 20 учители
· Кой развя велинградски байряк на връх Монблан
· Малки обяви: 11.09.18
· Житейски път, достоен за пример
· “Звънче” стигна “До върха на планината” в Португалия
· Приз от „Пусть всегда будет солнце“
· Георги Сейменов сред най-бързите плувци-ветерани в Европа
· „Чепинец” се завърна на победния път
· ПОЩА: Велосипедисти сигнализират за дупки по пътя Дорково - Дъново
· Три дни летни ски на Юндола
Tuesday, September 04
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 04.09.18
· Велинград отпразнува юбилеи и придобивки
· По статуята посрещат
· Финален щурм за ремонта на центъра

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ: 25.03.08
Публикувано 2008-03-25 09:22:45 от Темпо

ПЪТ На 20 март кметът Иван Лебанов подписа договор с Министерството на регионалното развитие и благоустройството за възстановяване на пътната настилка на 5.2-километровия участък от входа на Велинград по околовръстния път към Сърница. Чаканият с години ремонт трябва да започне от април и се финансира по проект за развитие на туристическите региона чрез подобряване на инфраструктурата.

НСОРБ Кметът Иван Лебанов и заместник-председателят на Общинския съвет Тома Пачалов участваха като делегати от община Велинград в Общото събрание на Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ) на 21 март в София. За председател на НСОРБ бе избрана Дора Янкова, кмет на община Смолян, а делегатите от ГЕРБ напуснаха събранието и обявиха, че ще обжалват решенията му по съдебен път.

ЮНДОЛА От 21 до 23 март в курорта Юндола се проведе ежегодната международна конференция по управление и устойчиво развитие. Нейното начало бе поставено с основаването на “Юндолския клуб 99”. Всяка година научни работници и студенти от България и чужбина дискутират проблемите на устойчивото развитие в горския сектор и търсят оптималните начини за тяхното решаване.

СМЕТИЩЕ РИОСВ-Пазарджик е издала предписание на кмета на Велинград за финансово обезпечаване на поетапното закриване на 10 нерегламентирани сметища на територията на общината. В община Ракитово са закрити всички селски сметища и работи само общинското депо, са констатирали от РИОСВ.

МЕНИДЖЪРИ По програмата “Мениджър за един ден” на “Джуниър ачийвмънт” ученици работиха и в Общинска администрация. Ангел Дошев и Вера Фотова участваха в работния ден на кмета Иван Лебанов и отблизо видяха как функционират най-важните отдели в администрацията.

ВИЗИТА Съпругата на президента Зорка Първанова и министърът на социалната политика Емилия Масларова са посетили Велинград на 18 март и са провели среща с кмета Иван Лебанов и част от общинското ръководство в Информационния център за малък и среден бизнес. Срещата не бе оповестена и бе при закрити врата.

РАКИТОВО Възпитателното училище-интернат “Ангел Узунов” в Ракитово бе включено в проект на фонд ИГА-Пазарджик за преструктуриране и реформиране на институциите за деца. Свършената по проекта работа бе представена от директора на училището Георги Янушев на среща в областния център на 20 март.

ФЕСТИВАЛ Музикалната школа “Звънче” записа първо участие на фестивала “Орфеево изворче”, който се проведе от 21 до 23 март в Стара Загора. Велинградските таланти се представиха успешно на един от най-големите фестивали за забавна песен на фолклорна основа. А какви награди донесоха ракитовските възпитаници на Никола Янев от Стара Загора - в следващия брой.

ПРОМИЛИ Арест и бързо полицейско производство сполетяха четирима шофьори в края на работната седмица. Полицията залови П. К. на 34 г. да кара фоксвагена си с 1.24 промила алкохол във Велинград. В Костандово с 1.22 промила алкохол бе засечен Д. Т. на 33 г. с лек автомобил мазда. Ракитовците И. З, 39 г. и Б.К., 31 г. са хванати съответно с 1.27 и 1.53 промила.

 
SPA Hotel-Olympic

Недвижими имоти


Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Минерали-М Велинград

Вила


Мебели от масив

Пречистване на отпадни води