Велинград - online - Гешев от “Чепинец” в сборен отбор 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Гешев от “Чепинец” в сборен отбор
Публикувано 2008-04-15 08:05:00 от темпо

21-годишният халф на ФК “Чепинец” Иван Гешев бе извикан в сборен отбор на Югозападна “В” група. Треньор на тази формация е Пламен Мицански, който гостува миналата сряда с тима на “Малеш” (Микрево) на стадиона във Велинград. Сборният отбор ще вземе участие в турнир заедно с представители на тимове от останалите три “В” групи, като целта е да се определи сборен национален аматьорски отбор по футбол, който ще представя България на световно първенство за аматьори. Самият Гешев е бил препоръчан от бившия треньор и състезател на “Чепинец” Ангел Минчев. На 2 април на стадиона в базата на Национална спортна академия се е провела контролна среща с участието на поканените футболисти, на която са били определни участниците в отбора. Между тях е попаднал и играчът на “Чепинец”, който е влезнал през втората част и е отбелязал хубав гол от далечно разстояние. Пламен Мицански заяви, че му е харесала играта на талантливия халф и смята да го използва по време на аматьорския турнир.
Още един контролен мач с участието на група от 20 футболисти (между които и Гешев) ще се изиграе на 16 април (сряда), като срещата ще противопостави сборния отбор на Югозападна “В” група срещу тима на “Славия”. След изиграването на тази среща ще се оформи и окончателната група от 16 състезатели. Самият турнир ще се проведе след края на сезона в Ловеч.
Иван Гешев заяви пред представител на вестник “Темпо”, че е доволен от своето представяне в първата среща и се надява да повтори успеха си и в сблъсъка със “Славия”. После ще чака началото на турнира, където да докаже своите възможности. Състезателят добави още, че от “Чепинец” му гласуват твърде малко доверие в мачовете от “В” групата, което най-вероятно ще го накара да си потърси друг отбор от сладващия сезон. Халфът сподели и че има оферти от два аматьорски и един професионален клуб, но ще изчака края на сезона, за да обяви къде ще продължи кариерата си.
Николай Йорданов

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води