Велинград - online - Ротарианците почистиха градинка 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Ротарианците почистиха градинка
Публикувано 2008-04-15 08:36:54 от темпо

В неделя, 13 април, членовете на Ротари клуб - Велинград почистиха триъгълната градинката пред кафе “Еделвайс” на бул. “Съединение”. Под ръководството на отговарящата за озеленяването в община Велинград г-жа Невена Фендрина бяха оформени храстите, които не са пипани от години и заплашваха да превземат алеите и да задушат розите. В работата активно се включи не само със съвети, а и с личен труд и г-жа Васка Колчагова от “Стройком”. При оформянето на храстите бе извършено и основно почистване, тъй като под зеленината е истинско находище на всевъзможни боклуци.
Ротарианците подмениха старите, напукани от времето и многото пластове боя пейки в парка. Новите пейки ще бъдат боядисани в най-скоро време от група млади ентусиасти, които подготвят основаването на Интеракт клуб на “Ротари” във Велинград. Това ще е тяхната първа задача в полза на обществото.
В неделя след ремонт заработи и чешмичката в парка. Финалът на трудовия ден бе засаждането на дърво, тъй като по думите на председателя на Ротари клуб Велинград Атанас Дамов инициативата бе посветена на Седмицата на гората и на 60-годишния юбилей на Велинград.
Ротари клуб даде добър пример и ако повече велинградчани го последват, почиствайки една градинка, поправяйки една пейка или свършвайки някаква друга обществено нужна работа, Велинград със сигурност ще стане по-чист и по-красив.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води