Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ:15.04.08 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Tuesday, September 11
· Започва строителството на нова детска градина в Драгиново
· Съединението, което ни прави горди българи
· Първа копка на зала-мечта в НПГГС „Христо Ботев“
· Кметът се извини за загражденията по време на концерта
· КРИМИ ХРОНИКА 11.09.18
· Ловно-рибарското дружество във Велинград уверено крачи през три века
· Търсят се над 20 учители
· Кой развя велинградски байряк на връх Монблан
· Малки обяви: 11.09.18
· Житейски път, достоен за пример
· “Звънче” стигна “До върха на планината” в Португалия
· Приз от „Пусть всегда будет солнце“
· Георги Сейменов сред най-бързите плувци-ветерани в Европа
· „Чепинец” се завърна на победния път
· ПОЩА: Велосипедисти сигнализират за дупки по пътя Дорково - Дъново
· Три дни летни ски на Юндола
Tuesday, September 04
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 04.09.18
· Велинград отпразнува юбилеи и придобивки
· По статуята посрещат
· Финален щурм за ремонта на центъра

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ:15.04.08
Публикувано 2008-04-15 08:41:27 от темпо

КОНКУРС На 10 април в Министерството на здравеопазването се проведе конкурс за управител на Специциализираната болница по пневмо-фтизиатрични заболявания “Св. Петка Българска” Велинград. Явили са се трима кандидати за поста: настоящата управителка д-р Елена Шопова, д-р Цветан Дафов и д-р Люсиен Ардински. Очаква се изпитната комисия да обяви резултата от конкурса до 10 дни.

ПЛАЖ Група италианци са разгледали Централния минерален плаж и Закрития басейн през миналата седмица. С тях са били и представители на Басейнова дирекция - Пловдив. Плажът е един от обектите, за които общината търси инвеститор.

ВЛАК Сутрешният курс на теснолинейката по маршрут Велинград - Септември бе възстановен от първата седмица на април. Това стана благодарение и на подписката, организирана от велинградчани против спирането на влака и лишаването на хората от алтернативен и по-евтин от автобусния транспорт.

ПРЕГЛЕДИ От понеделник до петък при огромна посещаемост преминаха профилактичните прегледи за рак на гърдата, организирани от Центъра за защита правата в здравеопазването и община Велинград. От възможността да бъдат прегледани безплатно от столични специалисти се възползваха десетки жени. Преминалите профилактичния преглед попълваха и анкетна карта, която ще послужи за организирането на други подобни кампании.

МЮФТИЯ Главният мюфтия Мустафа Хаджи в неделя посети Велинград. Той се срещна с мюсюлмани от региона в голямата зала на общината.

КРЪГОВО Приключи ремонтът на кръговото кръстовище пред жп-гарата. Заради ремонтните дейности участъкът бе затворен и това създаде задръствания при светофарите.

ПОРЪЧКА Община Велинград обяви малка обществена поръчка на стойност 175 650 лева. Тя е за ремонт на Основно училище “Георги Бенковски”, включващ външна топлоизолация, шпакловка, боядисване, подмяна на дограмата, вертикална планировка и дренаж на пострадалата сериозно от наводненията училищна сграда.

ТЕАТЪР Самодейният театър към ОНЧ “Отец Паисий” пътува на 17 април за Козлодуй, където ще участва в театрален фестивал. За участието велинградчани подготвят донеслата им множество награди пиеса “Небе без покрив”. Част от подготовката за фестивала са двете представления, които театърът ще изнесе тази седмица пред ученици от ОУ “Хр. Ботев” и ПГГС “Хр. Ботев”.

АСОЦИАЦИЯ Заместник-кметът на община Велинград Валентина Цветанова взе участие в събранието на асоциация “Хебър”, което се проведе в Пловдив на 11 април. В асоциацията членуват общини от Южен Централен район, които избраха нов Управителен съвет и направиха промени в устава.

НАГРАДА Мария Лилова, Мария Борисова и Вера Семерджиева от ПГИТ “Ал. Константинов” спечелиха Първа поощрителна награда в заключителния кръг на националното състезание на тема “Водата - извор на живот”. Техен ръководител е г-жа Магдалена Белухова, а мултимедийната презентация на г-жа Снежана Похлупкова бе наградена с грамота.

КАРАОКЕ Вокалната група “Караоке” към ОДК взе участие в националния конкурс за детска забавна песен, провел се от 4 до 6 април в Пловдив. Нашите певци са се представили много добре и са получили покана да участват и догодина.

 
SPA Hotel-Olympic

Недвижими имоти


Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Минерали-М Велинград

Вила


Мебели от масив

Пречистване на отпадни води