Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 22.04.08 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 22.04.08
Публикувано 2008-04-22 12:03:04 от темпо

БЛАГОСЛОВ НА ВРЪБНИЦА

ПАРК Общината е издала на фирма “Голд” строително разрешително за подобряване на парковото пространство в участък от ската до хотел “Рич” и това е причината за извършваните там дейности.

МЮФТИЯ Мустафа Алиш Хаджи от Драгиново бе преизбран на поста главен мюфтия на извънредна мюсюлманска конференция тази събота в НДК. Предишният му избор на поста през 2005 г. бе оспорен по съдебен ред, сега се очаква нов съдебен спор.

“ХЕБЪР” Кметът Иван Лебанов влезе в Управителния съвет на асоциация “Хебър”. В нея членуват 23 общини от Южен централен район, а изборът на УС е чрез гласуване.

НАГРАДА Театралният колектив към ОНЧ “Отец Паисий” - Велинград участва във фестивала на аматьорските театри “Козлодуйска сцена” в дунавския град. Председателят на читалищното настоятелство Цветан Котев съобщи, че с пиесата си “Небе без покрив” велинградските самодейци са спечелили наградата на публиката на фестивала, който няма конкурсен характер.

БАЗАР На 23 и 24 април в Клуба на пенсионера в Ракитово ще бъде организирана Великденска изложба-базар съвместно с общината. Със събраните средства ще бъде подпомогната възрастна жена, дългогодишен член и активен участник в мероприятията на клуба, която е тежко болна.

МУЗЕЙ Готoв е архитектурният проект на бъдещия исторически музей в Ракитово. Поради реституция на сградата музейната сбирка в момента е без дом. Новият проект е дело на арх. Манолов.

ЦИГАРИ При акция на РПУ - Велинград на пазара в Ракитово бе задържан З. Б., 43 г., който продавал цигари без бандерол. Цигарите са иззети, а срещу нарушителя е заведено бързо полицейско производство.

ГЛОБИ Районен съд - Велинград наложи глоби от 100 и 150 лева на четирима мъже за хулиганско поведение. Тримата Ц.Л., 48 г., И.Ш., 43 г. и Б. Б., 44 г. са предизвикали бурен скандал в заведение, а А.А., 31 г. е направил същото в кафене в Драгиново.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води