Велинград - online - Благотворителен спектакъл на “Импулс” събра пари за деца 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Благотворителен спектакъл на “Импулс” събра пари за деца
Публикувано 2008-04-29 08:31:13 от темпо

Не само залата, а и сцената на ОНЧ “Отец Паисий”, се оказа тясна за концерта на Клуба по спортни танци “Импулс” вечерта на 22 април. Залата бе препълнена с хора, дошли не само да се докоснат до магията на танца, а и да подкрепят благотворителната инициатива на КСТ “Имуплс”. А когато на финала на концерта на сцената за поклон излязоха всички участници от всички възрастови групи, се видя, че тя наистина е малка да побере огромният брой възпитаници на клуба.
В продължение на час и половина танцьорите от школите на “Имуплс” във Велинград и Ракитово демонстрираха висока класа и много любов към танца. Като се почне от най-малките, които греят от ентусиазъм и се стигне до групата на шампионите от национални и международни първенства. Зрителите видяха нагледен знак и пример за приемствеността, която е задължителна гаранция за бъдещето на всеки спортен клуб.
Приятна изненада за публиката бе, че в този концерт на “Импулс” се включиха и певци от Детската музикална школа “Звънче” с ръководители Йорданка и Иван Казалиеви. Анелия Рачева, Вили Бъсина и Емил Шулев не само изпяха най-големите си хитове, а и очертаха музикалната рамка на танцовото шоу. Най-силно впечатление у публиката остави съвместното изпълнение на националните шампиони Христо Гръчки - Вероника Гаджева и дуета Вили Бъсина - Емил Шулев по музиката от филма “Маската на Зоро”. Четиримата сътвориха истински малък спектакъл, за който заслужиха бурните аплодисменти на залата.
Ръководителят на КТС “Имуплс” Петър Милчев завърши концерта с поредица от благодарности: към танцьорите и техните родители, към община Велинград, чийто заместник-кметове Георги Янев и Исмет Бабучи уважиха проявата, към Музикална школа “Звънче”, към присъстващите в залата и към треньорките Десислава Петачка и Мая Кондарева, създали танцовия спектакъл. От първите редове в залата концерта изгледаха момчетата и момичетата от Дома за деца, лишени от родителски грижи във Велинград. Събраните от входните билети общо 504 лева г-н Милчев връчи на директорката на дома г-жа Ямакова, която благодари и пожела много успехи на танцьорите на “Импулс” на национална и световна сцена.
Дни след концерта във Велинград, на 25 и 26 април в Пазарджик се проведе и най-отговорното за КСТ “Импулс” мероприятие през годината, на което клубът е домакин: държавно първенство за Купа “България 2008” и откритият национален турнир за Купа “Пазарджик 2008”. За това - в следващия брой на “Темпо”.
Елена Баева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай