Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 29.04.08 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 29.04.08
Публикувано 2008-04-29 09:14:40 от темпо

ИНТЕРАКТ ВЕЛИКДЕНСКО ПОЧИСТВАНЕ В понеделник, 21 април, група ученици от различни училища във Велинград боядисаха пейките, почистиха парка и поляха цветята в триъгълната градинка до кафе “Еделвайс” на бул. “Съединение”. Преди седмица градинката бе основно почистена от местния “Ротари клуб”, а за младежите остана боядисването на новите пейки.
Младите хора са бъдещите основатели на велинградски “Интеракт” - младежка организация към “Ротари клуб”. Учредяването на младежкия “Интеракт клуб” предстои, а с първата си подобна изява младежите доказаха желанието си да следват идеята на “Ротари” за служба към обществото.

МУЗЕЙ Исторически музей - Велинград ще работи през всички дни от 28 април, понеделник до 3 май, събота, включително. През празничните дни велинградчани и гостите на курорта могат да посетят изложбите на великденски яйца, икони и картини и на амулети и талисмани “Кръстът” и постоянните експозиции в музея.

ВЕЛА На 3 май ще бъде отбелязана годишнина от гибелта на патрона на Велинград Вела Пеева. Честването ще бъде на гроба на Вела под “Кисловодск” в 11 часа в събота.

ДЪСКА С дъска за рязане на месо 39-годишният Я. Ш. от Костандово се е опитал да се саморазправи с патрулиращи полицаи. Във вторник вечерта пред кафе-аперитив в Костандово мъжът е започнал да сипе обиди и закани към полицейските служители. При поискване от тяхна страна не е предоставил документ за самоличност, а вместо това направил опит да удари полицай с дъската. Хулиганът е отведен в ареста с белезници и срещу него се води бързо полицейско производство.

СЕЧ Служители на Регионалното управление на горите - Пазарджик и полицаи от Велинград заловиха 40-годишния М. М. от Света Петка. Нелегалният дървосекач е отсекъл 3 кубика дървесина от бял бор без позволително, която е конфискувана. Мъжът е престоял едно денонощие в ареста.









 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води