Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 06.05.08 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 06.05.08
Публикувано 2008-05-06 11:25:48 от темпо

ТЕАТЪР Тази неделя препълнената със зрители зала на читалище “Отец Пасий” аплодира Стоянка Мутафова в комедията “Шедьовър”, където й партнираха Васил Попов и Жанет Стоянова. Неуморимата Стоянка Мутафова отново показа, че за нея не важат границите на времето и таланта.

ПЪРВОМАЙСКО По повод празника на труда местната организация на БСП организира засаждане на дръвчета. В местността “Църквицата”, близо до Лепеница, социалистите заедно с кмета Иван Лебанов, засадиха 5 декара с черен бор под ръководството на специалисти от ДДС “Чепино” и доц. Иван Палигоров от Лесотехническия университет.

КОЛЕЛА Членовете на велинградския клуб по колоездене ще прекарат дните от първи до шести май на колела. На 1 май те се отправиха с велосипеди към Гърция, където ще стигнат до крайбрежието на Бяло море и оттам ще отидат до остров Тасос на среща с колегите си от “Байкария”. Обратният път към Велинград също ще е на велосипеди.

ДЪРВЕСИНА 26-годишният Е. А. от Сърница бе заловен да прекарва с товарен камион “Волво” 24 кубика дървесина, която по вид и описание не е отговаряла на описаната в документите. На 29 април на горски пункт “Чепино” той е бил задържан от служители на Регионалното управление на горите - Пазарджик и РПУ - Велинград. Камионът и товарът са иззети, а шофьорът е прекарал 24 часа в ареста.

СКАНДАЛИ По време на концерт пред кметството в село Чолаково на 30 април се е стигнало до сбиване. Виновници са трима младежи от Кръстава: 18-годишният М. К. и 19-годишните Д. М. и Ю. К. Те са се спречкали с част от присъстващите, което е довело до сбиване и намеса на полицията. Районен съд - Велинград присъди 5 денонощия в ареста за тримата. Аналогична присъда получи и Т. Д., 26 г., който миналата неделя през нощта е вдигнал скандал в заведение във Велинград. Освен закани, псувни и ругатни към персонала и клиентите, мъжът започнал да хвърля по тях и чаши и това предизвикало намесата на дежурния автопатрул за отвеждането му в ареста.

ИЗЛОЖБА На 11 май в залата на читалище “Св.св. Кирил и Методий” в Чепино ще бъде открита изложба иконопис на Атанас Фурнаджиев. Досега рисуваните от Ат. Фурнаджиев икони гостуваха в Историческия музей в Каменица.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води