Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 13.05.08 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 13.05.08
Публикувано 2008-05-13 17:50:00 от темпо

АРМЪНИ Фолклорната група на армъните от Велинград и Ракитово “Кънтиклу носту” представи на 12 май фолклора на армъните в България на концерта “Да празнуваме многообразието”. Той бе организиран от Националния съвет за сътрудничество по етническите и демографските въпроси и дирекция “Етнически и демографски въпроси” към Министерския съвет като част от националния проект по повод Европейската година на междукултурния диалог. Концертът се проведе в залата на Държавния музикален театър “Стефан Македонски” в столицата. “Кънтиклу носту” с ръководител Никола Янев е представила две армънски песни, оценени с много аплодисменти от публиката.

ПЪРВОУЧИТЕЛИ В навечерието на 11 май учениците от СОУ “Св.св. Кирил и Методий” честваха празника на своите патрони. 9 май бе неучебен, а на паметната плоча на старото училище в центъра на Велинград бяха поднесени цветя.

ИЗЛОЖБА При засилени мерки за сигурност в Исторически музей - Велинград ще гостува експозицията на Исторически мезей - Балчик “Храмът на Кибела”. Изключително ценната изложба ще бъде открита на 17 май в 11 часа в залата на музея.

МОНТАНА Представителният духов оркестър “Димитър Мечев” и мажоретният състав заминават на 15 май за Монтана. Те са поканени да вземат участие в националната среща на духовите оркестри, посветена на Дико Илиев.

НАРУШИТЕЛИ Полицията задържа за една нощ в ареста А. М., 31 г., който е заловен да управлява автомобила си “Ауди” с 1.5 промила алкохол. Сред хванатите през седмица нарушители е и 36-годишният К. Б., който управлявал мотопед без регистрационни номера и с отнета за друго произшествие шофьорска книжка.

ЧИСТОТА Министерството на екологията удължи срока, в който общини и училища могат да кандидатстват с проекти за чиста околна среда. Отпусканите суми са до 10 000 лева, а срокът за кандидатстване е 25 май.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай