Велинград - online - Честит юбилей! 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Честит юбилей!
Публикувано 2008-05-31 15:42:14 от темпо

Скъпи колеги! Мили ученици!
В деня на 60-годишния юбилей на нашето училище приемете цялата ми обич и безгранично възхищение към тихия подвиг на всички работили и работещи в ОУ “Христо Ботев” - Ракитово!
Чувствата, които ни изпълват при всеки спомен, свързан с родното училище, могат да се сравнят единствено с носталгията по роден край и бащина стряха. Какво ни вземат и какво ни дават годините, прекарани в класните стаи, сред детството - най-красивия и невинен сезон на човешкия живот... В това противостоене да даваш и да получаваш се ражда и оформя духът. Колко достойна човешка мисия е трудът на учителя! Да отделяш частица от себе си, от своята душевност другиму... Днес може да не е модно да си учител. Но може би точно това разкрива стойността му, защото всяка мода е временна и преходна.
Скъпи колеги, вие сте тези, в чийто ръце днес е щафетата - знаещи и можещи, непримирими и толерантни, усмихнати и благородни, уморени и силни. Не позволявайте онова чисто възрожденско пламъче в сърцата Ви да избледнее и угасне!
Мили ученици, вие имате възможност да пиете “жива вода” - знанието от един животворящ извор - вашите учители. Гребете с пълни шепи, за да добиете силно и благородно оръжие, което ще ви помогне да се реализирате в един свят, принадлежащ на знаещите и можещите.
60 години, 60 изминати крачки по пътя на нашето училище, съпътствани от безброй трудности и несгоди, но и от множество мигове на удовлетворение, които не бихме заменили с нищо! Ония мигове, които бликат като жива вода... Грижете се за чистотата на изворчето! Бъдете здрави и силни, верни на доказаните от живота истини!
Честит юбилей! Светъл и паметен да бъде нашият празник!
Мария Казанджиева, директор на ОУ “Христо Ботев” Ракитово

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България