Велинград - online - „Импулс” с две международни участия 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

„Импулс” с две международни участия
Публикувано 2008-06-03 14:35:37 от темпо

Клуб по спортни танци „Импулс” в рамките само на две седмици взе участие на два международни турнира – в Молдова и в Черна гора.
Първият от тях се състоя в молдовския град Кишинев на 10 и 11 май (събота и неделя), като в него освен представителите на велинградския клуб участие взеха отбори от страна на домакините, Беларус, Украйна и Румъния. Първите места естествено бяха окупирани от представителите на бившите съветски републики, а най-големият успех от наша страна бе за двойката Атанас Пунев – Спасимира Даскалова, които във финала за младежи се класираха на 6-о място. Същата двойка показа сериозен напредък в последните месеци, след като на последните четири национални турнира (Пазарджик, София, Стара Загора и Казанлък) завоюва 4 първи места.
Седмица по-късно в най-големия курортен град на Черна гора – Будва се проведе друг международен турнир с участието на клуб „Импулс”. Там нашите представители завоюваха общо 3 златни и 2 сребърни медала. Пълна бе доминацията на велинградския клуб в категорията на юноши старша възраст, където двете наши двойки Димитър Стефанин - Даниела Макнева и Христо Гръчки - Весела Димова си „размениха” първите две места в двата вида танци – латино и стандартни. Първата двойка спечели златен и сребърен медал в латиното и в стандартните, а втората - златен в стандартните и сребърен в латиното. Другата приятна новина от черногорския курорт бе за Христо Гръчки - Алекс Козова, които спечелиха първото място в стандартните танци при младежите в групата на Бейзик (задължителен фигурен материал).
Междувременно от ръководството на клуба съобщиха, че в неделя, 8 юни, в бившата зала „Знаме на мира” в Чепино ще се проведе открит турнир по спортни танци за начинаещи и новосформирани двойки. Участие в тази проява са потвърдили вече клубове от София, Пловдив, Бургас, Несебър, Асеновград и други места, а клуб „Импулс” ще участва тук с 5 двойки. След края на това мероприятие с най-голям интерес в началото на юли ще се очаква силният ежегоден международен турнир в Албена, с който ще се сложи и край на състезателния сезон.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай