Велинград - online - Малки самодейци спечелиха големи награди 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Малки самодейци спечелиха големи награди
Публикувано 2008-06-10 08:54:29 от темпо

На 1 юни в гр. Пазарджик се проведе конкурс за певци и инструменталисти “Медени звънчета”, организиран от община Пазарджик, читалище ,,Хр. Ботев” и Общество за музика и танци. Конкурсът бе в чест на деня на детето. Той се превърна в празник на детството за всички участници в него. Песни и звънлив детски смях огласяха залата, в която се проведе самият конкурс.
Младите солисти от Детско-юношеския ансамбъл за песни и танци “Чепинче” Акима Фургьова и Велислава Кирова, заедно с тамбурашкия състав при ансамбъла с ръководители Лазарина Джамбазова и Йордан Кишев, по покана на организаторите, взеха участие в конкурса. Техните ,,медени гласчета” и прекрасни инструментални изпълнения бяха оценени достойно не само от компетентното жури в състав Гаро Балтоян, Атанас Чолаков - главен художествен ръководител на ансамбъл “Пазарджик”, но и от всички останали участници в конкурса. Бурните ръкопляскания и сърдечни поздравления вдъхновиха нашите деца и им дадоха основателно самочувствие, че това което правят, е необходимо и оценено подобаващо. В потвърждение на това говорят и наградите, които те донесоха: Тамбурашки състав - първа награда и статуетка Акима Фургьова - диплом и сребърен медал Велислава Кирова - диплом и бронзов медал
Настоятелството при ОНЧ ,,Св. Св. Кирил и Методий” Велинград поздравява своите малки самодейци за отличното представяне и големите награди, които донесоха от конкурса! Желаем здраве, нови успехи и нека продължават все така да ни радват и да растат достойно попълнение на АНПТ ,,Чепино” при читалището!
Георги Василев, председател на читалищното настоятелство

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България